Ideje: šta ugravirati na svadbene burme?

Svadbene burme mladenci razmenjuju na dan večanja, ali ih biraju mnogo ranije. Ovim činom mladenci se zavetuju na večnu ljubav i ovaj čin označava da su oni odlučili da svoj život provedu sa voljenom osobom. Burme i sve u vezi sa njima simbolizuju mnogo toga, ali se sve svodi na jedno – burme su simbol ljubavi i trajanja. Noseći burmu vi se zaista osećate posebno, bar u toku prvih nekoliko meseci, s  obzirom da znate šta ta burma znači i stalno vas podseća na korak koji ste preduzeli u svom životu.

Kako će te burme izgledati to zavisi isključivo od vas.

Klasika – graviranje datuma

Ovo je verovatno najčešća želja svih budućih mladenaca. Većina se odlučuje da na svojim burmama ugravira određeni datum. Da li će to biti datum kada su započeli svoju vezu, da li će to biti datum venčanja ili neki drugi datum, koji je jako bitan za njih, na njima je da odluče. Datum bi trebalo da se ugravira sa unutrašnje strane i može da bude zaista neprimetno ugraviran i tek kada se malo bolje pogleda da se vidi. Takođe, datum na burmama  može da bude i malo jače ugraviran, da se to odmah primeti.

Imena mladenaca na burmama

Takođe, ono što još praktikuju mladenci jeste graviranje njihovih imena na burmama. Pored imena gravira se i datum u nekim slučajevima, a sve je to želja mladenaca. U ovom slučaju postoje varijacije. Tako na primer možete ugravirati samo ime vašeg partnera ili vaše partnerke. To bi bila jako lepo. Interesantno je na primer i da ugravirate samo vaše nadimke, tako će vaše burme biti više originalne. Ili na primer, možete ugravirati nadimak vašeg partnera ili vaše partnerke ili ugravirati nadimak koji ste joj vi dali. Time će vaše burme biti zaista specifične i imati još veću vrednost za vas.

Stihovi na burmama

Određeni parovi se takođe odlučuju da ugraviraju i određene stihove na burmama. Na primer, imaju potrebnu da ugraviraju stihove koji ih podsećaju na njihovu ljubav, njihovu vezu, sve ono kroz šta su prošli i slično. To može da bude stih koji već postoji, a može da bude i stih koji ste vi osmislili. Možda bi bilo bolje da vi sami nešto smislite i na taj način ćete definitivno imati originalne burme i uvek kada to budete pročitali ćete se oraspoložiti. Ako već želite ovako nešto onda bi trebalo na vreme da počnete da razmišljate i da smišljate te stihove.

Graviranje samo jedne reči

Nekada graviranje samo jedne reči može da bude vrlo efektno, ukoliko izaberete dobru reč, koja simoblizuje ono što ste vi. Klasika je da na primer ugravirate na burmi reč „zauvek“, ali i to je takođe efektna reč koja simbolizuje mnogo toga. Pored te reči možete da ugravirate i datum ili vaša imena. Imamo predloge za neke od efektnih reči ili fraza koje možete da ugravirate na vašim buramama: traješ, značiš, nezamenjiv/nezamenjiva, duša moje duše, sve, ceo svet. To mogu da budu i reči na drugim jezicima, na primer grčkom ili latinskom, a imaju značenje ljubavi, osećanja, duše, energije i slično.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *