Najbolja obuća za kišne dane

Jesen je uveliko tu i ukoliko niste stigli da se pripremite adekvatno za nju, trpećete određene posledice. U jesenjim kišnim danima vrlo je važno da razmišljamo o adekvatnoj obući.

Takođe, nagla promena vremena može da utiče negativno na naše zdravlje, tako da je naravno potrebno da razmišljate i o jaknama za jesen, pre nego što se malo priviknete na hladne talase.

Ipak, obuća je nešto što je najvažnije mokre noge su daleko od svih trendova, mode i što je najvažnije zdravlja.

Gumene čizme na mestu broj jedan

Ženama je vrlo lako da u toku jeseni, ali i zime nose gumene čizme, jer su one postale vrlo moderne i popularne. Ima ih u raznim bojama, modelima, oblicima, markama. Ako je i nekoj pripadnici ženske populacije bilo nekada malo blamantno da nosi gumene čizme, to danas nikako nije slučaj. One mogu da budu vrlo elegantne, da se kombinuju uz mnoge odevne kombinacije i pre svega da zaštite vaše noge od kiše.

Kod muškaraca je malo drugačija situacija, jer oni još uvek nisu pristali da nose gumene čizme u meri u kojoj ih nose žene. Ova opcija bi i za njih bila najbolja za sadašnje i predstojaće kišne dane, međutim, oni će morati da nađu dobru zamenu, ukoliko žele da izbegnu da im konstantno budu mokre noge.

Kožne čizmice

Za sve one koji nisu ljubitelji gumenih čizama, adekvatna zamena mogu da budu i nepromočive kožne čizme ili malo dublje cipele. Ovih modela ima i u muškom i u ženskom izdanju. Naravno da je veći izbor ženskih modela. Prilikom kupovine kožnih čizmica treba biti veoma pažljiv i odabrati zaista kvalitetne kožne čizmice, jer može se dogoditi da propuštaju. Budite spremni da izdvojite malo više novca i najviše gledajte kvalitet tih čizama.

Vrlo je važno da i u praksi budu nepromočive, a ne samo na reklami. Zato bi trebalo da ih tražite u radnjama koje su proverene, a ne da gledate samo na uštedu, jer na taj način nećete mnogo uštedeti, ukoliko pogrešno investirate, onda ste ostali i bez adekvatne obuće i bez novca.

Adekvatne patike sa debelim đonom

Najbolja zamena za muškarce jesu adekvatne patike sa debljim đonom. Muške patike za kišu su najbolje rešenje za sve muškarce. Adidas patike imaju odličan model, koji je specijalno dizajniran za kišne dane i nosi naziv: Slopecruiser Primaloft. Izgled ovih muških patika nije svakidašnji, ali ono što je najbolje to je da su nepromočive i veoma udobne. Tako da, ove adidas patike zaista mogu da budu najbolje rešenje za sve kišne dane. I drugi brendovi, poput Nike patika, imaju odlične modele koji su namenjeni upravo da se nose kada je napolju kišno vreme ili čak sneg.

Uglavnom su to neke glomaznije muške patike sa debljim đonom, što je i logično, a neretko imaju i veće pertle, pa podsećaju na određene zimske čizme. Kada su u pitanju devojke, izbor je znatno veći. Naravno da će ženske patike za jesenje dane biti glomaznije, ali žene moraju da se pomire sa tim, ukoliko po svaku cenu žele patike za jesen, a ne gumenjake ili čizme.

Sasvim je opravdano da pojedine žene ne nose čizme, pa one tako pokušavaju da nađu najbolju moguću zamenu. Specijalno dizajnirane i napravljane patike za kišu su najbolje rešenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *