Koje sandale su in ove sezone?

Kako se leto i te kako približilo, a sunce već govori da treba da skinemo gotovo sve dodatne slojeve sa sebe, to znači i da naše stopala treba da osete malo sunčanog osveženja.

Izlazak iz čizama, patika i sve te teške obuće za stopala predstavlja pravo olakšanje. Ova sezona sa sobom nosi još odvažniju kolekciju, sa mnogo boja, neobičnih oblika i dezena. Ovog leta vam se otvara prilika da i sami sebi poželite da budete odvažni i da probate nešto sasvim drugačije. Imati obuću, koja vam upravo pruža mogućnost za to jeste jedan od načina. Bar jedan od sledećih modela sandala morate imati u svom cipelaru, kako biste to i postigli:

Ravna platforma sa detaljima

Ženske sandale sa platformom nisu samo ove sezone in, one su sezonama unazad i te kako popularne. To je jedan od najudobnijih modela sandala, koje možemo kombinovati i nositi u svim prilikama. Ono što ovu sezonu razlikuje od prethodne jeste upravo dezen sandala. Naime, ovog leta se traže platforme sa različitm detaljima, sa čudnim šarama, nesvakidašnjim bojama i svim mogućim dodacima. Na taj način ono što će drugi primetiti prvo na vama biće upravo vaše sandale. Ne morate da brinete  na koji način ćete ih uklopiti sa ostalim stvarima, one jednostavno idu uz sve, jer nisu tu da se uklope, već su tu da bi bile primećene.

Papuče sandale

Apsolutni hit ne samo ovog leta, već i zime koja je za nama. Naime, Guči papuče sa krznom dominirale su na ulicama svetskih gradova. Nešto slično u ponudi je ovog leta, samo u malo izmenjenom izdanju. Naravno, bez krzna. Papuče sandale će tek dominirati ulicama. Neverovatna udobnost jeste nešto što je glavna karakteristika ovih sandala. Mekano dno, sa prefinjenim i laganim materijalima, učiniće da ih zavolite već na prvom koraku. U potpunosti mogu da se kombinuju sa suknjama, laganim pantalonama, haljinama i slično. I što je najbolje – nikada vas neće nažuljati.

Elegantne sandale sa čudnim potpeticama

Jednostavan oblik potpetica odavno je prevaziđen. Sada se traži nešto sasvim drugačije. Čudne potpetice se sve više uvlače u najpopularnije radnje i zamenjuju jednostavnost izgleda. Zato će vas na elegantim sandalama verovatno prvo iznenaditi njena potpetica. I deluje kao da se više truda upravo ulaže u taj deo sandale. Naime, potpetice sa kamenčićima u boji, lančićima, staklićima, iz više slojeva i delova, su ono što se trenutno najviše traži, ali i nudi. Naravno, jača strana sandala sa potpeticama nije udobnost, ali svakako da se možete potruditi da nađete neke, koje će vašoj nozi najpre odgovarati. Nekome sandale sa štiklom izuzetno prijaju i navikli su, dok drugi apsolutno beže od bilo koje obuće sa štiklama. Na vama je da odlučite šta vam više odgovara.

Špic je uvek in

Špic sandale su nešto što jeste za odvažne, pogotovu ukoliko su ravne. Treba znati uklopiti špic uz odevnu kombinaciju. Pritom, špic sandale su uvek prilično zatvorene i ukoliko odaberete neke neudobne, verovatno ih nećete nositi ni tri puta. Špic birajte samo ukoliko je udobna sandala, ukoliko volite špic i znate da ga iskombinujte u svakoj prilici. Ukoliko se ne osećate lepo noseći špic, onda vam savetujemo da izaberete neki drugi model.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *