Zarada preko interneta u 2017.godini

LED sijalica, slika: https://www.pexels.com

Bilo da ste zauzeta majka, ili besposleni otac, student, ili samo želite zaraditi nešto novca sa strane- radeći od kuće možete zaraditi novac.

Znam da želite pronaći neki legitiman posao koji se radi od kuće. Tako će neki od vas zarađivati samo nekoliko $$ mjesečno, a drugi će zarađivati ozbiljnu količinu novca u zavisnosti od toga koliko ste vremena spremni uložiti u taj projekat.

U nastavku saznajte neke od uzbudljivih načina da zaradite novac preko interneta.

1.Freelance poslovi

Vjerovanto i najpopularnija metoda za internet zaradu. Freelancing znači nuđenje usluga svojim klijentima. Većina vaših klijenata će kratkoročno poslovati sa vama. Možete ih se riješiti kada god želite. Možete raditi pod svojim uslovima i opet zaraditi puno novca. Uistinu freelansovanje je jedan od najboljih poslova koje možete raditi od kuće, jer tačno znate koliko ćete zaraditi i kada ćete biti plaćeni. Samo vam je potrebno znanje u nekoj od traženih oblasti. A ako nudite usluge u najtraženijim poslovima kao što su programiranje, još bolje, jer ćete imati više ponuda od kojih možete birati onu koja vama najviše odgovara. Neke od potrebnih vještina za ovaj sajtu su: pisanje, online promocija, web dizajn, programiranje, savjetovanje, pravljenje video klipova, fotografija, fotošop itd.

Popularni sajtovi za freelancere su upwork.com i freelance.com . Više o freelance.com sajtu možete pročitati na linku http://www.itrevolucija.org/freelancer-com-servis-za-digitalne-honorarne-poslove/.

2. Online pisanje

Ovaj posao je za one koji imaju veliki interes za pisanje. Ovaj tip poslova postaje popularan zato što svaki sajt zahtjeva redovnu količinu novog sadržaja kako bi i dalje bio visoko rangiran na pretragama i posjećivan. Možete biti plaćeni od 5 pa do 20$ po članku  u zavisnosti od dužine članka. Ima dosta sajtova gdje možete pronaći nekoga kome trebaju vaše usluge pisanja, a neke od njih su iWriter,  Fiverr, Upwork, Freelancer.com  i neki drugi. Jednom kada procijenite da ste spremni, prijavite se na pomenute sajtove, nađite svoj prvi posao i počnite zarađivati. Mi smo počeli sa iWriter, šta je iWriter i kako početi zarađivati pogledajte u slijedećem tekstu.

 

3. Affiliate

Affiliate Jobs bi bili poslovi gdje je vaš zadatak da promovišete proizvode sa popularnih sajtova kao što su Amazon, eBay, Gearbest, Aliexpress itd. Svi ovi sajtovi nude affiliate program tj. partnerstvo  i svaki put kad neko kupi njihov proizvod sa vašeg specijalnog linka, oni vam daju od 4% do 15% od te kupovine i da ovo se odnosi na svaku uspješnu prodaju tog artikla preko vašeg linka. Ima dosta načina na koje možete promovisati proizvode. Najbolja stvar kod partnerstva sa ovim sajtovima je što je potpuno besplatno.

4.  Pokrenuti vlastiti blog

Blogovanje je takođe jedan od najboljih online poslova. Napišete jednostavne članke, postavite ih i dodate kvalitetan sadržaj i zadnji korak je da promovišete svoj blog kako bi imali prometa.

Kako napraviti blog i zaraditi ? Pravljenje vašeg sajta i objavljivanje na njega je jednostavnije danas više nego ikada. Ima mnogo načina na koje možete zaraditi od sajta vašeg. Jedan od najboljih načina pomoću kojih možete zaraditi od vašeg sajta, je tako što stavljate reklame koje pripadaju sajtovima kao što su AdSense, i tu ste plaćeni za svaki klik na svaku reklamu na vašem sajtu.

5. Online mikro poslovi

Micro jobs jednostavno znači mali poslovi ili zadaci koji zahtjevaju par sekundi ili par minuta da se odrade. Ima dosta sajtova kao MicroWorkers koji nude online mikro poslove. Možete zaraditi od 5 centi do jednog dolara nakon što završite posao ( zarada zavisi od vremena koje je potrebno da se završi zadatak logično ). Više zarađujete ako živite u Americi tako da bi možda pomoglo ako bi ste koristili neki kvalitetan VPN. Imaju bukvalno stotine zadataka kao npr. dijeljenje stranice, davanje recenzije ili ocijenjivanje nekog proizvoda ili stranice, pisanje kratkog članka, traženje specifičnog termina na Googlu, pisanjem preporuka ili mnogi drugi jednostavni i lagani poslovi.

Najlakši, a najbolje plaćeni posao je instalacija aplikacija za mobilne telefone.Ako radite sat-dva po danu na ovim stranicama moguće je da zaradite minimalno 200$ mjesečno samo od ovog posla.

6. Radite poslove na FIVERR

Fiverr je jedan od veoma popularnih sajtova gdje možete početi nuditi svoje usluge iz bilo koje oblasti za 5 dolara minimalno. Bitno je naglasiti da za razliku od drugih na ovom sajtu možete bilo šta pokušati ponuditi. Nije kao freelansovanje da se misli na IT vještine već generalno pa čak možete prodavati i svoje recepte za pripremu te specijalne pite koju je vaša baka tako dobro pravila.  Za svakoga se može pronaći nešto. Sad nemate izgovora, nego sjedajte za vaš računar ili laptop i počnite zarađivati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *