Ove fore i kreativne ispravke na automobilima će vas oduševiti

Većina automobila prosečne cene danas izgleda gotovo isto, i prilično je teško naći neki automobil na putu koji se izdvaja po nečemu. Dolaze u generičnim bojama i u različitim veličinama, ali ćete retko videti neki sređen ili šljašteći automobil, osim neobičnog automobila s vremena na vreme koje je prelepljen nalepnicama. Zar ne?

Ovo su automobili čiji su vlasnici bili dovoljno dokoni i kreativni da ih dekorišu, prepave ili izmene tako da će vas oduševiti Od iscrtanih automobila do šarenih svetala instrument table, videćete da je sa samo malo mašte svašta moguće postići. Pogledajte naša omiljene remek-dela ovih vlasnika automobila i oduševite se!

#1 Kreativan način da prikrijete ulubljenje vrata

Parkirali ste auto i nastavili sa svojim danom, vraćate se i nailazite na drugi automobil zakucan u vrata vašeg automobila? Većina ljudi bi se odlučila da zameni vrata ili da proda polovni automobil, ali ne i ovaj vlasnik. On je ovu situaciju video kao izazov za svoju umetničku veštinu. Odlučio je da iskoristi “nesreću” i pretvori je u umetnost.

#2 Švarceneger briše zadnje staklo

Da li ste ikada pomislili da ukrasite svoj zadnji brisač? Ovaj vlasnike je želeo da učini svoj automobil jedinstvenim i uspeo je u tome. Ko još može da se pohvali da mu Arnold Švarceneger briše automobil?

#3 Kada se vlasnik brine o svom ljubimcu

Jaguari su mačke iz tropskih predela i zima im sigurno ne prija. Ovaj vlasnik je obziran prema životinjama, pa makar bile od metala.

#4 Diznilend u braniku

Kako da polomljeni branik pretvorite u atrakciju? Pokupite stare igračke sa tavana i napunite postojeću rupu. Samo budite sigurni da ih zalepite kako ne bi završile po putu.

#5 Sipaj mi!

Ulepšajte svaku posetu pumpi jednim simpatičnim crtežom.

#6 Retrovizor mrtvačkih kola

Možda i nije retrovizor mtrvačkih kola, ali bi to bilo mnogo kul, zar ne?

#7 Obradujte osobu iza sebe u saobraćaju

Jedna mala nalepnica dovoljna je da učini vaš automobil potpuno jedinstvenim i oduševi sve koji se nađu iza vas. Koliko slatko izgleda kad se samo upali brisač.

 

#8 Rendgen u automobilu

Ako je ovo automobil ordinacije koje vrši usluge rendgenskog snimanja, onda je ovo jedna od najboljih reklama na svetu. U svakom slučaju moguće je uslikati veoma zanimljive fotke.

#9 Patrik morska zvezda deluje srećno!

Ne morate da stavljate ogromne hromirane felne kako bi se vaš automobil istakao. Dovoljno je samo malo kreativnosti, ili prijatelj koji se bavi slikanjem, a onda možete svog Patrika voziti gde god.

#10 Genijalno iskorišćen tepih

Koliko vas je moglo satima da se igra uz par automobilčića i mnogo mašte na ovakvom tepihu? Jeste da nam majke nisu volele što provodimo toliko vremena na podu, ali je nama svaki trenutak bio uživanje. Zašto ne bismo imali taj osećaj kada svaki put uđemo u automobil.

#11 Kako da iskoristite post-it papiriće i osvežite instrument tablu

Ko bi pomislio da obični kancelarijski materijal može potpuno da transformiše izgled instrument table. Uz malo strpljenja (i post-it papira) i vi možete ukrasiti unutrašnjost svog automobila.

#12 Omaž Van Gogu

Ne morate da imate automobil od 200.000€ kako biste privlačili pažnju. Dovoljno je samo malo umetnosti, malo više u ovom slučaju. Samo se nadamo da vlasnik planira da zadrži oba uveta.

#13 Svaka čast na posvećenosti

Imate mirnu ruku i veliku ljubav prema crtanju? Nabavite odgovarajuće markere i bacite se na ulepšavanje svog četvorotočkaša, baš kao i umetnica ovog Nisan Skyline GTR-a.

Šta kažete, da li biste vozili neki od ovih automobila? Koji vam se najviše dopada?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *