Najbolje srebrne narukvice za svaku priliku, budite stilizovani kao modne blogerke

Izbor odgovarajućeg nakita je za svaku ženu oduvek bio jako bitna stvar, jer se kroz nakit mogao izraziti lični stil i dobrom ogrlicom, narukvicom ili minđušama mogao staviti pečat na svaku modnu kombinaciju. Bilo da se radi o svakodnevnom ili nakitu za specijalne prilike (izlaske ili neke svečanosti), sve žene izboru posvećuju dosta pažnje. Naše žene najčešće biraju srebrne narukvice kako bi upotpunile svoj svakodnevni i svečani izgled. 

Razlog zbog kog su srebrne narukvice toliko popularne među našim ženama je to što su prilično pristupačne, a u našim prodavnicama nakita se mogu naći razni modeli, pogodni za svakodnevno nošenje, kao i za večernje izlaske. One se prave isključivo od srebra, sa nekim lepim radom ili sa cirkonima i poludragim kamenjem, a ima i onih na koje se mogu nanizati privesci. Srebrne narukvice su dobar izbor i za sve koji su alergični na neku drugu vrstu metala.

Srebrne narukvice za svaki dan

Kao nakit koji će nositi svakog dana, uz sat ili samostalno, žene najčešće biraju „mekane“ srebrne narukvice sa nekim radom ili sa priveskom. Poslednjih desetak godina su u modi narukvice sa privescima, čak su se u jednom trenutku devojke počele takmičiti koja će više interesantih privezaka da stavi na svoju narukvicu. Ovakve narukvice su izuzetno popularne i među devojčicama i mlađim devojkama, pa mogu biti odličan poklon za rođendan ili neku drugu priliku. 

Kao jednostavniju varijantu žene biraju narukvice sa radom ili samo sa jednim ukrasom, kako im ne bi ništa smetalo u obavljanju svakodnevnih poslova. Najveća lepota narukvica od srebra je u tome što se u našim juvelirnicama mogu naći i one sa filigranskim radom, koje podsećaju na srednjevekovne. One se uglavnom kombinuju uz neke lanene haljine koje podsećaju na srednjevekovni stil, kao i uz jednostavnu tamnu odeću ravnih linija, kako bi malo „razbile“ i „oživele“ kombinaciju.

Ono što je praktično kod narukvica od srebra je to što se istovremeno može nositi više narukvica, a da to ne izgleda napadno i neukusno, kao što je slučaj sa zlatnim, već se njihovim kombinovanjem može postići upravo suprotan efekat.

Srebrne narukvice za veče

Za večernje prilike idealne su tvrde „bangle“ srebrne narukvice. One mogu biti tanke i ukrašene cvetićima ili cirkonima, ili upadljive, široke. Tanke narukvice se uglavnom nose uz neke ženstvenije kombinacije nežnih boja, dok se široke narukvice odlično uklapaju u klasičnu garderobu ravnih linija i tamnijih boja. 

Srebrne narukvice sa cirkonima su odličan nakit za koncerte ili žurke jer su upadljivije pa će ih svako primetiti, bez obzira na nedostatak svetla.

Narukvice kao poklon za muškarce i žene

Srebrne narukvice su pravi izbor za poklon kako za žene, tako i za muškarce. Ono što ih izdvaja je njihova pristupačna cena i zanimljiv dizajn, pa ćete sigurno moći da odaberete neku za koju ćete biti sigurni da će se dopasti Vašoj prijateljici, rođaki ili devojci. Narukvice od srebra su idealan poklon i za muškarce, zbog toga što su one, kada je nakit u pitanju, najčešći izbor pripadnika „jačeg pola“ sa naših prostora. One mogu biti potpuno od srebra, ali i u kombinaciji sa kožom. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *