3 situacije kada je zgodno iznajmiti televizor

Ako želite da organizujete Sony veče sa drugarima, treba da organizujete seminar ili da pripremite sajam i tako omogućite posetiocima da uživaju u svakom trenutku, mi imamo rešenje za vas. Iznajmljivanje televizora pomoći će vam da provedete  nezaboravno veče sa drugarima uz Sony playstation ili da upotpunite opremu koja vam je neophodna na seminaru koji predstoji. Takođe, ako treba da organizujete štand na sajmu i to je dobra prilika da iznajmite televizor.

#1 Iznajmljivanje televizora za Sony playstation

Kada želite da provedete nekoliko odličnih večeri uz pivo, omiljen Sony i prijatelje, onda je vreme da se organizujete i napravite jedno takmičenje u Sony playstation-u. nije potrebno mnogo truda i rada, treba samo da pozovete društvo, osmislite princip takmičenja i igra može da počne. Ah, da, zaboravili smo. Trebalo bi nabaviti piće i klopu i onda zabava stvarno može da počne.

#2 Iznajmljivanje televizora za seminare

Seminar je odličan način da pokažete koliko ste napredovali, svojim zaposlenima pokažete koliko je važno stalno se edukovati, a takođe pripremiti plan za dalji razvoj i rast kompanije u kojem treba da učestvuju svi zapoleni. Da biste ostavili odličan utisak, neophodno je pozvati i stručne predavače, a ujedno i osmisliti plan predavanja i broj dana koliko će seminar trajati. Da bi sve bilo na visokom nivou, onda je dobro iznajmiti televizor pomoću kojeg ćete na pravi način prezentovati sve informacije koje polaznici seminara treba da čuju i zapamte.

#3 Iznajmljivanje televizora za sajmove

Kada želite da organizujete sajam, onda je iznajmljivanje televizora odlična prilika da na pravi način budu predstavjeni svi učesnici sajma. Tako će upotreba televizora koji ima HD rezoluciju omogućiti kristalno jasnu sliku koja obiluje prirodnim bojama. Možete se odlučiti i za 4k smart LED TV uređaje, jer ih odlikuje fascinantna slika, a i pregršt mogućnosti koje ovaj model televizora pruža. Zbog velikih dijagonala, ovi tv uređaju su najbolji za ovakve prilike, jer ćete učesnicima pružiti priliku da se na adekvatan način predstave, a svim gostima ćete pružiti mogućnost da uživaju u jasnoj slici i prirodnim bojama na ekranu. Uglavom se za ovakve dogažaje biraju televizori koji poseduju ekrane veličine 40, 45, 50, ali i 55 inča.

Faktori koji utiču na cenu iznajmljivanja

A koji je vaš razlog zbog kojeg želite da iznajmite televizor? Ako vam se sviđa da se poslužite televizorom i da ga vratite, onda bi trebalo da znate šta vas očekuje kada odlučite da iznajmite tv uređaj. Cene se različito kreću i zavise od veličine televizora, ali i od broja dana koliko se koriste. Takođe, cena zavisi i od toga da li se uz tv koristi i stalak koji se dodatno naplaćuje. Okvirne cene trebalo bi uglavnom da izgledaju ovako. Ako se odlučite da iznajmite televizor koji ima ekran veličine 40″ inča, to će vas koštati  oko 20 eura po danu. Za ekrane koji su nešto veći, oko 55″ inča cena će biti po jednom danu oko 25 eura.

Kao što smo već napomenuli, cene variraju od veličine ekrana, ali i od broja dana koliko se televizor koristi. Tako, na primer, za korišćenje televizora duže od 5 dana, dobijate popust od 10%. Ukoliko vam je potrebno da koristite tv uređaj više od 8 dana, onda je popust veći i iznosi 20%. Takođe, vaše je da izaberete da li uz TV želite i stalak, jer se on dodatno naplaćuje. Ako se televizor koristi do 5 dana, onda je cena stalka oko 15 evra, svako duže korišćenje televizora i stalka dodatno će povećati cenu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *