Kako da vaš stan bude unikatan?

Pre svega treba postaviti pitanje zašto želite da vaš stan bude unikatan? Da li želite to samo da biste se po svaku cenu razlikovali od drugih ili jednostavno imate želju da ga uredite po sopstvenim standardima. Nikada ne treba da gledate kako to drugi rade niti da pokušavate da budte bolji od njih. Važno je da uvek pratite svoje emocije i da sledite neki sopstveni sitl. Tako ćete i bez toga da pomišljate da stvarate nešto unikatno, stvoriti zapravo nešto fenomenalno.

Prvo, osećaj življenja u tom stanu će biti odličan, jer ćete ga apsolutno prilagoditi sebi.  Zatim, znaćete da ste vi i samo vi uticali da taj stan izgleda savršeno. A savršeno izgleda samo prema vašim standardima, bez bilo kakvog praćenja nekih okvira. Ako želite da izađete izvan granica standarda onda je pravljenje nameštaja po meri pravo ršenje za vas. Predlažemo vam kako vaše želje mogu da postanu realnost i kako možete da doprinesete unikatnosti vašeg stana:

Izrada nameštaja po meri

Definitivno najbolji način da vaš celokupan stan bude unikatan jeste izrada nameštaja po meri. Dakle, vrlo jednostavan način da sve bude drugačije od drugih. A pritom da bude savršeno. Svaki kutak vašeg stana može biti apslutno unikatan kada je izrada nameštaja po meri u pitanju. Dakle, krenimo od one prostorije, na koju verovatno niste prvo pomislili. To je kupatilo. Niko se ne odlučuje da radi komade po meri za kupatilo, ali zašto da ne? Ta opcija postoji, nude je mnoge firme koje se bave izradom nameštaja po meri. Ovde možete pogledati neke ideje za uređenje kupatila.

One dakle izrađuju police za kupatilo, odnosno police ispod lavaboa, police koje sa vratancima za različite stvari koje se nalaze u kupatilu. To znači da i vaše kupatilo može biti sasvim drugačije i posebno, ako izaberete da nameštaj po meri bude deo njega. Zatim, delovi hodnika takođe mogu biti unikatni na svoj način. Police, ormarići, američki plakari – sve je to deo nameštaja po meri, koji se može naći u hodniku i potpuno promeniti njegov opis.

izrada-namestaja-po-meri-beograd

Zatim, ne treba detaljno da govorimo o dnevnoj sobi i o spavaćim sobama, kao i o kuhinji. Tu apsolutno možete da pustitie mašti na volju kada je nameštaj po meri u pitanju. Tu je dozvoljeno da se igrate raznim dezenima, tu je dozvoljeno da se igrate sa bojama, oblicima, raznim komadima. Vaša dnevna soba uopšte ne mora da bude po šablonu, a sve to omogućava upravo nameštaj po meri.

Dekorišite zidove vašim uspomenama

Što više vaših ličnih stvari okačite na zidove na primer to će vaš stan biti unikatniji. Dakle niko drugi neće imati neku vašu sliku na zidu sa nekog putovanja, sa mora, iz nekog provoda i slično. Kačite uspomene na zid, kačite što vas čini srećnim kada to pogledate. Obično su to fotografije sa putovanja, koje nam bude neke lepe uspomene, koje nas čine srećnim, koje nam popravljaju raspoloženje, koje nam daju eleana i energije. I dobro bi bilo da na nekoliko meseci menjate te fotografije, čisto kako biste osetili promenu.

Zatim na vaš zid možete i mnogo drugih stvari da zalepite, ne samo fotografije. Izaberite jedan zid u vašoj kući koji će biti namenjen isključivo za vaše uspomene i lepe stvari. A ukoliko želite da svom domu dodate notu topline onda su zavese pravi izbor za to, a možete birati između raznih modela od rolo zavesa, do zavesa od lana, pamuka…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *