Knjige i kupovina online – dobitna kombinacija u ratu protiv Korone!

Budite strpljivi. Perite ruke. Ne izlažite opasnostima sebe i druge. Hajde da zajedno pobedimo ovaj virus i pokažemo mu da smo jači od njega!


Istina, dani su dugi, a noći tokom vanrednog stanja još duže. Prisiljeni ste da sedite kod kuće ili u stanu, ne viđate se sa prijateljima, ne idete na posao. Spas su KNJIGE NA AKCIJI. To je rešenje.


Knjiga je najbolji prijatelj u nevolji, knjiga će da vas oraspoloži, proširi vidike, zabavi, nauči, natera vas da razmišljate. Sa knjigom će vreme u izolaciji brzo da prođe, a ima li boljeg načina da ubijete dosadu u karantinu nego sa dobrom knjigom?


Zašto da izlazite i izlažete se opasnosti kada možete i da naručujete online. Portal Knjige na dlanu nudi čak preko 20 hiljada naslova renomiranih svetskih i domaćih autora svih žanrova. Beletristika, fantastika, akcija, trileri, drame, stručna i naučna literatura i naravno ljubavni romani.
Ne smemo zaboraviti ni decu.

Tu su bojanke, čitanke, mozgalice, bajke i basne. Za đake imamo i specijalne EASY start testove za savladavanje gradiva kojim mogu nadoknaditi izostanak iz škole. Koji je najbolji način da se povežete sa detetom, stvorite autoritet i na najbolji način provedete zajedničkovvreme? Sa knjigom naravno!


Portal Knjige na dlanu dostavlja dela svetske i domaće književnosti na teritoriji cele Srbije. Bilo da živite u Beogradu, većem gradu ili na selu, knjige će pronaći put do vas.


I to nije sve.


Dostava za sve narudžbine čiji je iznos preko 2000 dinara je besplatna!


Ukoliko preferirate elektronski format knjiga, digitalne knjige, u sekcijie Knjižara možete preuzeti besplatnu aplikaciju i čitati knjige sa vaših mobilnih uređaja ili tableta.


Za svakog po nešto. Posetite još danas portal Knjige na dlanu, naručite vaša omiljena dela i uživajte. Toliko možemo da priuštimo sebi u ova teška vremena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *