Mali saveti za savršenu koktel proslavu

Kada je reč o koktel proslavama ne mora da znači da postoji univerzalno pravilo, već pravila vi određujete sami. Kada se pomisli na koktel proslave, obično se misli na glamur i svečanost. Međutim, ako vama to ne odgovara, možete napraviti jednu sasvim opuštenu koktel proslavu i time oduševiti vaše goste. Važno je naravno da atmosfera bude dobra i da se gosti dobro provode. Energija koja se prenosi će u mnogome pokazati da li ste od proslave dobili ono što ste očekivali.

Uspostavite dress code, biće zanimljivije

Čim se spomenu koktel proslave, obavezno svi pomisle na dress code. Kako biste koktel proslavu podigli na jedan viši nivo, onda treba da razmislite i o tome kakav dress code želite. Dakle, to može biti tipski dress code, ali može da bude i nešto malo neobičnije. Dakle, možete predložiti vašim gostima da svi moraju imati nešto crveno. Tu spadaju neke vrste tematskih koktel proslava, koje zahtevaju tako neke specifičnosti. To sve mora biti u skladu sa vašim povodom proslave. Možete od svih gostiju tražiti da se obuku prilično i krajnje svečano, a što uključuje svečana odela za muškarce i za žene duge svečane haljine. Naravno, to sve zavisi od toga koji efekat želite da postignete. Naravno da i ne morate imati dress code ukoliko to ne želite.

Ketering za proslave

Hrana je sastavni i možda najvažniji deo koktel proslave. Dakle, nije samo ključna stvar u tome šta će gosti jesi, već i kako će to biti dekorisano. Ukoliko naručujete ketering postići ćete maksimalni efekat, jer ketering upravo veoma brine o dekoraciji. U okviru keteringa nije samo sva ta ukusna hrana, već ketering uključuje i adekvati escajg, salvete, stoljnjake i sve ono što dekoraciju čini još boljom i lepšom i što doprinosi celokupnoj atmosferi. Dalje, ketering za koktel proslave uključuje naravno i sve vrste stranih i ekskluzivnih pića, kao i razne vrste koktela. Dobro je znati da ketering pored ovako široke ponude uključuje i stvari koje nemaju veze sa hranom i pićem. Dakle neke ketering kuće obezbeđuju i barske stolove i mnogu drugu dekoraciju i porebne elemente za koktel proslave. Određeni ketering servisi uključuju i konobare. Ali, treba znati da je ovo sve u okviru najskupljeg paketa ketering ponude, jer je ovakva vrsta prilagođena velikim koktel proslavama i onim veoma značajnim koktel dešavanjima.

Lista pesma i adekvatan izbor muzike se podrazumeva

Nećete valjda ovaj segment prepustiti slučaju. Dobro razmislite kakvu koktel žurku želite. Na početku vaše koktel žurke mogu da se vrte komercijalne strane pesme, a kasnije možete da pređete i na naše, a na kraju i na narodnjake, koje većina voli u tim kasnim satima. Međutim, to je apsolutni kliše i možete to da izbgnete. Ako imate tematsku koktel žurku, onda i muzku uskladite sa tim. Dakle, može se celo veče vrteti samo džez hitovi i da svim gostima bude veoma ugodno. Takođe, vašu koktel žurku može pratiti i neki malo tvrđi zvuk. Možete napraviti hitova na primer devedestih, osamdesetih i slično. To će onda biti apsolutno tematska žurka, pa će vam onda i biti lakše da odredite i dress code u skaldu sa temom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *