Šta pokloniti damama u posebnim prilikama?

Bez obzira na to da li je u pitanju praznik, rođendan, godišnjica ili neka druga posebna prilika, jedno je sigurno – jako je teško pronaći savršeni poklon za drage ženske osobe! Čak i u situacijama kada sam poklon ne mora da bude „ništa posebno“ jer sam povod nije toliko bitan, to vas ne lišava muke biranja poklona koji će zadovoljiti čak i one najzahtevnije osobe kojima definitivno ne možete da poklonite bilo šta. A kako bismo vam pomogli u ovim teškim i nimalo zavidnim situacijama, evo kratkog spiska poklona koji će uvek biti oni pravi i koji će iskreno oduševiti one kojima ih poklanjate.

Nakit

Sigurni smo da ne postoji ženska osoba koja se neće oduševiti kada na poklon dobije nakit. I čak, toliko je mogućnosti da je zaista teško da omanete – na primer, ako ste na početku veze, poklonite minđuše, ako je vaša veza već ozbiljna, poklonite narukvicu, za neke baš posebne prilike možete da poklonite ogrlicu, a ako ste se odlučili na važan korak, odaberite i poklonite odgovarajući prsten. Većina zlatara u gradu nude veliki izbor najrazličitijeg nakita, što prema modelima, što prema ceni, zato je bitno da dobro proučite sve zlatare u vašem okruženju kako biste odabrali onu sa najboljom ponudom. Izuzetno, u nekim slučajevima, povedite u zlatare i svoju lepšu polovinu kako bi ona sama odabrala komad nakita koji joj se najviše sviđa.

Cveće

Ponekad je manje – više. Ponkad je najjednostavniji i najočigledniji poklon zapravo najbolji. Umesto u zlatare, pođite u cvećare i pronađite buket cveća koji će je oduševiti. Nijedna žena nije imuna na cveće, a priznaćemo vam, jako malo žena očekuje ovaj poklon jer smatra da muškarci nisu dovoljno romantični za ovako nešto pa će iznenađenje utoliko biti veće! Obradujte je omiljenim buketom ili cvećem u saksiji sa dugotrajniji efekat. Podrazumeva se da ćete odabrati ono što ona najviše voli čime ćete je dodatno obradovati.

Knjiga

U pojedinim situacijama, ništa ne prolazi dobro kao dobar izbor knjige, uz romantičnu posvetu, razume se. Ovde je takođe važno da poznajete ukus svoje drage ženske osobe kako biste odabrali adekvatno štivo za čitanje. To čak i ne mora da bude roman – u obzir dolaze i knjige o, na primer, muzici ili filmu, kulinarstvu, popularnoj psihologiji i sličnim temama, ako su one predmet interesovanja osobe kojoj kupujete poklon. Dakle, pokažite joj koliko je dobro poznajete i oduševite je svojim izborom.

„Nematerijalni“ pokloni

Zlatare i cvećare zasigurno jesu najbolji „izvori“ poklona, ali ponekad je nematerijalni poklon još bolji poklon. Pod ovim podrazumevamo nešto što ćete sami osmisliti i prezentovati, kao što je priprema večere ili omiljenog slatkiša (dakle, vi sami kuvate!), zajedničkog odlaska na putovanje, pa makar i u neki obližnji grad kroz koji ćete je sami sprovesti. Poklon kupon za spa ili masažu u kojima ćete zajedno uživati je jedan od verovatno najsavršenijih poklona u kojima možete zajedno da „učestvujete“ pa razmislite i u tom pravcu. Naravno, uvek možete da smislite nešto što ćete u potpunosti sami napraviti, a na internetu možete da pronađete dosta takvih DIY ideja za poklone. Budite maštoviti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *