Najbolji provod za decu

Mala deca iz unutrašnjosti često maštaju da dođu u Beograd i da osete sve zanimljivosti odrastanja u kojima njihovi vršnjaci uživaju. Zato se roditelji često opredeljuju da bar na dva dana tokom raspusta dođu sa decom u prestonicu.

Ali gde će odsesti? Kod familije gužva, a i uvek imate osećaj da nekako smetate, hoteli skupi, zato su tu za vas apartmani Beograd. Povoljni apartmani Beograd su dostupni za svačiji džep, prijatni i opuštajući za porodicu.

Muzej

Ukoliko dolazite sa malo starijom decom, idealno je da decu odvete u muzej, jer u manjim mestima muzeji često i ne postoje. Na primer Muzej nauke i tehnike, sastoji se iz dva dela. Jedan deo je posvećen starim uređajima, telefonima, što se danas jedino pored muzeja može videti u filmovima.

Drugi deo je posvećen igračkama, tako da to u potpunosti može zadiviti mlađu decu. Poznato nam je da i ljudi koji rade u muzeju često organizuju neke i radionice, tako da postoji mogućnost da se vaša deca veoma zabave i da neko vreme zaborave na mobilne telefone. A posle tako ispunjenog dana apartmani Beograd su tu, da večerate zajedno i sumirate utiske.

Šetnja pored reke

Predveče je najbolji period za šetnju, kada se Sunce smiri. Tada je Dunavski kej prepun ljudi, ali i punog sadržaja za decu: luna park, igraonica na otvorenom, skakaonice, autići,  sve te manipare koje će vašu decu učiniti krajnje zadovoljnom i srećnom.

Posle iscrpljujućeg dana, laganom šetnjom do apartmana, ukoliko ste se smestili u Zemunu. Ukoliko ne, gradski prevozi su tu za vas. Posle naporonog dana, dočekaće vas ogromni i mirišljavi kreveti koje pružaju apartmani Beograd.

Kalemegdan i zoološki vrt

Da ne zaboravimo i simbol grada Beograda, koji se nalazi na ušču Save u Dunav i potiče još iz doba Rimljana. Šetnja Kalemegdanom probudiće istorijski duh kod vaše dece i dopustiti da uživaju u prelepim pogledima. Takođe u okviru Kalemegdana postoji i park dinosaurusa u prirodnoj veličini. Postoji više od 30 replika, čak i reptila koji mogu da se pokreću ili ispuštaju zvuke tako da će praistoriju dočarati u potpunosti. I sve ono što vaša deca gledaju u crtanim filmovima moćiće da fotografišu, ali i da se edukuju.

Eto prilike za jedan edukativno – zabavni dan. Posle svega u toku dana što se obišli, topla preporuka je večera i neki ugodan film koje možete pogledati na TV, koje takođe sadrže apartmani Beograd.  

Ada Ciganlija

Izolujte se od zvuka telefona i igrica, provedite dan u prirodi. Ada Ciganlija je idealno mesto i za odmor i za umor. To beogradsko more pruža različite šanse za zabavu. Bazen, sportski tereni, igraonice samo su neke od stvari koje vam mogu biti dostupne.

Takođe postoje delovi gde je i manja gužva i ako želite da uživate u cvrkutu ptica pod nekih hladom onda moratie i tragati za tim savršenim mestom. U svakom slučaju gladni ne možete ostati, zato što postoji niz restorana i brzih hrana, tako da je izbor na vama.

Ovo su neki od predloga kako decu tokom raspusta da animirate i malo ih odvojite od telefona i mogućnost da shvatite koliko je porodica bitna i da malo usporite tempo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *