Najveće pitanje poslednjeg kvartala godine. Gde ići za Novu godinu 2019?

Iako svako obično planira da doček Nove godine proslavi na neki, sebi svojstven način, ujedno odaje priznanje da novogodišnja euforija i pitanja oko dočeka izgledaju prilično iritantno. Pre svega, jer se vrlo često ponavljaju, pa svakome posebno treba da se objašnjava gde idete, zašto, pa tek onda ako odlučite da ne idete nigde, onda tek pitanja se ređaju kako i zašto, i tako u krug u nedogled.

Zato, naš je savet da izdvojite nešto vremena i novca i otputujete negde za doček Nove godine, opušteno, bezbrižno i doživite odlična iskustva. Posmatrajući našu zemlju kao destinaciju, postoji mnogo opcija koje možete da razmatrate – predele bogate seoskim turizmom, planinske predele, banje i druge turističke lokacije, na kojima ćete se odlično provesti, uz mogućnost odmora, rekreacije i upoznavanja novih krajolika. Doček Nove godine u Beogradu takođe je izvor mnogih ponuda za proslavu.

Doček Nove godine na našim najlepšim planinama

Planinski predeli kao što su Zlatibor, Tara, Kopaonik, Divčibare i mnogi drugi, nude fenomenalan ambijent za doček Nove godine za pamćenje. Od dostupnih smeštaja po pristupačnim ili luksuznijim cenama, mogućnošću za šetnje i rekreaciju udisanjem svežeg planinskog vazduha, do organizovanih restoranskih, klubskih ili dočeka na trgovima, ponude su zaista višestruke. Wellness i spa centri, zatvoreni bazeni, ski centri i mnogi drugi sadržaj, ono je što izdvaja ove novogodišnje ponude od ostalih. U večernjim časovima, dok sat otkucava ponoć, možete se provesti na nekom od planinskih trgova uz glasove omiljenih izvođača, ili u restoranskoj atmosferi. Višednevna poseta nekoj planini, sigurno će uveličati vaš doček Nove godine.

Doček Nove godine uz turističke atrakcije

Pored planinskih predela, idealne lokacije za doček Nove godine u našoj zemlji su i posebne turističke atrakcije. Tu ubrajamo Srebrno jezero, čiju novogodišnju ponudu posebno karakteriše krstarenje Đerdapom. Palićko jezero takođe je izuzetno popularno. Đavolja varoš, deo je planine Radan i jedna je od popularnih destinacija za doček Nove godine u našoj zemlji, kako za domaće tako i za strane turiste, jer se sastoji iz niza prirodno oblikovanih kula, specifičnih oblika, boja i materijala. Niška Ćele kula i tvrđava, takođe su atraktivna lokacija, koju posećuje veliki broj turista, posebno za novogodišnje praznike. Vrnjačka banja izuzetno je popularna i nezaobilazna, posebno zbog „Mosta ljubavi‟, koji sa posebnom euforijom posećuju zaljubljeni parovi. Doček Nove godine u Beogradu takođe nudi mnogo fenomenalnih opcija.

Doček Nove godine u Beogradu

Pored navedenih turističkih atrakcija naše zemlje, pravo bogatstvo turizma, odličnog provoda za doček Nove godine upravo je naš glavni grad. Od prelepog Kalemegdana, trga Republike, hrama Svetog Save, Avale, više različitih crkava, muzeja i galerija, zoološkog vrta, do odličnih mogućnosti za večernje izlaske i provod u novogodišnjoj noći do duboko u noć. Posebno je interesantan za turiste, jer se višednevnom posetom osete sve čari Nove godine koje stvara prelepa dekoracija ulica, praznična atmosfera i raspoloženje ljudi. Doček Nove godine u Beogradu je oličenje odličnog provoda: bilo da se odlučite za kafanu, restoran, trg, diskoteku, splav ili neki bar, utisci će biti bez dvoumljenja odlični. Još ukoliko se to kombinuje sa posetom znamenitistima prestonice, iskustvo će biti potpuno.

Naša zemlja daje širok spektar mogućnosti za doček Nove godine, uz pristojni novčani trošak, bez potrebe spremanja na udaljena putovanja. Bilo da je u pitanju poseta nekoj planini, drugoj turističkoj atrakciji ili prestonici, utisci koje svaki posetilac ponese sa sobom su izvanredni. Doček Nove godine u Beogradu nešto je što izuzetno vole strani turisti, jer kako kažu, osim što je prelep i obiluje znamenitostima, provod je nezaboravan i vrlo često neuporediv sa drugim gradovima, što govori da ne treba propustiti našu prestonicu za doček Nove godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *