Planirate letovanje? Koji vid prevoza izabrati?

Leto samo što nam nije stiglo, a sa njim i sezona godišnjih odmora. Neki su već odlučili gde će otputovati i ugovorili aranžmane sa agencijom, dok se neki još uvek neodlučni da li otići na more, planinu ili u neku poznatu banju. 

Prošlogodišnja situacija sa korona virusom uticala je da su ljudi i dan danas po malo suzdržani i skeptični za odlazak u neki drugi grad ili državu. Mnoga ograničenja su još uvek na snazi poput obaveznog nošenja maski i poštovanja socijalne distance.

Bilo kako bilo, ukoliko ste ipak odlučili da ovu godinu nikako ne preskočite kada je odlazak na more u pitanju, sada je pravo vreme za rezervaciju smeštaja u nekom luksuznom hotelu, apartmanu ili vili. Turska, Crna Gora, Grčka ili neka egzotična zemlja mogu biti opcija, sve u zavisnosti od toga šta vam se sviđa i sa koliko novca raspolažete. 

Nakon rezervacije smeštaja, ostaje vam da odlučite koji vid prevoza ćete koristiti do izabrane destinacije. U nastavku teksta dajemo vam nekoliko opcija. 

Avio karte se danas mogu kupiti po pristupačnim cenama

Ukoliko ste u nedoumici da li ove godine otići autom, autobusom ili avionom treba da znate da je putovanje avionom daleko najbolja i najsigurnija varijanta koja vam pruža da do odredišta stignete znatno odmorniji. Naročito kada se radi o dalekim destinacijama

Avio karte se danas mogu kupiti po povoljnim cenama, posebno ako ih rezervišete mesec dana ili nekoliko meseci unapred. Mnoge avio kompanije nude popuste a za pojedina mesta i promotivne cene letenja. Zbog toga je važno uvek biti u toku i ugrabiti povoljnu priliku za kupovinu avio karata po povoljnim cenama. 

Kombi prevoz – udoban za kraće maršute

Još jedan veoma popularan vid prevoza, naročito ka mestima do kojih se stiže relativno brzo uz pravljenje češćih pauza jeste korišćenje kombi prevoza.  Pojedine agencije nude ovu vrstu usluge, pa ih svi oni koji žele da volan prepuste nekom drugom mogu rezervisati za prevoz do odabranog letovališta.  

Kombi prevoz se može pohvaliti udobnošću kao i profesionalnim i iskusnim vozačima koji odlično poznaju svaku deonicu puta, tačno znaju na kojim mestima treba praviti pauzu kako bi na granici bilo minimalno zadržavanje i ostale trikove koji mogu biti od koristi kada je dolazak na odredište u najkraćem vremenskom intervalu u pitanju. 

Sopstvenim autom – zašto da ne?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *