4 JEDNOSTAVNA DODATKA KOJA MENJAJU IZGLED VAŠEG DOMA

Renoviranje nije opcija svake godine,a mi bar jednom godišnje pomislimo kako bi bilo dobro da nešto promenimo u našem stanu. Želimo da pratimo trendove i želimo da naš dom izgleda lepo. Inspiracija je svuda oko nas, ali su nam mogućnosti značajno sužene. Međutim, nemojte se odmah deprimirati, jer mi imamo nekoliko rešenja za vas, koja će učiniti da vaš dom izgleda daleko bolje i lepše, uz samo par sitnih izmena. 

PREKRIVAČI ZA GARNITURU 

Prekrivači znače kompletnu promenu jedne dnevne ili spavaće sobe. Oni su tu da pre svega budu funkcionalni, ali i da učine prostor još lepšim. Uglavnom ljudi prekrivače koriste samo kako bi sačuvali garnituru od slučajnog gorenja, fleka, prljavštine, habanja. Međutim, to nije jedina funkcija prekrivača. Neke garniture su na primer mnogo jednostavne i čine da i sam prostor zahvaljujući njima izgleda prilično monotono. Zato ih treba oplemeniti detaljem, koji ne zahteva jaku finansijsku potrebu. Već samo malo mašte. Čak iako ne možete da nađete neke lepe prekrivače, mi vam svakako savetujemo da sašijete prekrivače po meri. Ukoliko volite izgled vaše garniture gledajte da prekrivači budu što tanji i da budu za nijansu drugačije boje i teksture. Ukoliko vam se vaša garnitura ne dopada, onda je naš predlog da prekrivači budu što duži i naravno u totalno različitoj boji od garniture. 

STAZE 

Staze u samom stanu mnogo toga govore i o domaćinima. Stan sa mnogo staza i tepiha, biranih sa ukusom, čine stan značajno udobnijim i toplijim mestom za život. Stan bez tepiha, etisona i staza će uvek i zauvek biti hladno mesto, koliko god se vi trudili da ga drugim sitnicama oplemenite. Možete kupiti dva različita tipa staza i da ih menjate u zavisnoti od godišnjih doba. Zato od danas počnite da razmišljate o primeni staze, ukoliko je nemate ili o zameni već postojeće. 

BAŠTA U KUĆI 

Nemojte da se brinete, mislimo na malu policu, koja će biti ispunjena biljkama. Ne moraju to da budu biljke koje se jedu, već to može da bude cveće. Ukoliko ste vešti, ovu policu možete i sami da napravite sklapajući različite elemente. Neka saksije upadnu u policu, tako da se ne vide, a da iz police izviruje samo cveće. To je odlična ideja za na primer dnevnu sobu, ali istu ovu ideju možete primeniti i na spavaću sobu. Zanimljivo rešenje bi bilo da se upravo takva jedna polica nađe u toaletu. Naravno, ova ideja podrazumeva da imate mesta u kući za ovakav poduhvat, ali verujemo da imate. 

VELIKE SLIKE NA ZIDOVIMA 

Da li ste nekada razmišljali da na vaše zidove okačite velike slike? A da li ste nekada razmišljali da okačite na iste te zidove slike koje ste vi naslikali. Da, ne morate sada da pomišljate na to kako vi ne znate da slikate. Dovoljno je da se opustite, da prospete farbu po platnu i da zajedno sa vašim partnerom i porodicom naslikate nešto samo vama drago. Ova slika možda neće imati umetničku vrednost, ali će i te kako imati vrednost emotivnu i dugo će biti uspomena na najlepši period života. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *