Boho bazeni – glavni trend predstojećeg leta

Devojka pored bazena

Kada smo 2020.godine bili suočeni sa pandemijom korona virusa, vrlo brzo smo shvatili koliku ulogu udobnost u svakom delu našeg doma može igrati…

Naši domovi su postali naše kancelarije, diskoteke, restorani, frizerski saloni i saloni lepote, što nas je navelo da shvatimo da svaki kutak koji posedujemo mora biti u skladu sa našim potrebama, ukusom i željama. Shvatili smo značaj bašte i dvorišta i posvetili se uređenju naših malih, privatnih oaza u kojima smo provodili veći deo svog slobodnog vremena. Mnogi od nas su baš tada odlučili da kreiraju sopstvene bazene, pokušavajući da, makar u mislima, odemo do neke udaljene, egzotične destinacije.

Ipak, kao što verovatno vrlo dobro znate, kada jednom napravite bazen, obaveze koje će on doneti sa sobom su zaista brojne, a jedna od njih je svakako dekoracija. Bazeni dekorisani boho stilom će biti glavni trend predstojeće sezone, stvarajući magično okruženje, koje će probuditi avanturistu u vama, čak i onda, kada sedite u sopstvenoj bašti.

Bilo da je vaš bazen ukopan u zemlju ili se nalazi iznad nje, bilo da je minimalistički ili moderni, sa lakoćom mu možete dodati dodir boho teme – možete ga okružiti kamenom ili drvetom kada se radi o njegovom eksterijeru, a ako ste spremni za neke veće projekte, možete mu dodati interesantne mozaične pločice.

Uz glomazne kaktuse u saksijama, sukulente, palme i bršljene, možete oplemeniti svaki svoj prostor i stvoriti izvanredan utisak koji će vas već na prvi pogled ostaviti bez daha. Dodajte čitavoj priči viseće mreže, nameštaj od ratana i detalje od trske, koloritne jastuke inspirisane marokanskim stilom i pletene prostirke koje će savršeno začiniti ovaj ambijent.

Dodajte lampione od recikliranog papira, sveće obmotane konopcima, boho umetničke komade i šarmantne detalje ovog stila koji su vam dragi, poput ćupova ili dekorativnih skulptura, ukoliko želite da upotpunite svoju viziju. Sve što vam nakon toga preostaje, jeste da se prepustite opčinjavajućoj dozi hedonizma koja vas u ovakvom ambijentu očekuje.

Ukoliko želite da olakšate sami sebi održavanje svog bazena, predlažemo vam da se upoznate sa robotom za bazen, koji će odrađivati čitav posao, dok vi sedite u hladovini, sa omiljenom knjigom i osvežavajućim koktelom u ruci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *