Iskustvo kupovine na drugačiji način: Prvi rođendan Bosch Concept Store-a

Veš mašina Bosch

Postali smo dvostruki prvaci. Najpre, slavimo prvi rođendan, duvamo svećice, a vernim potrošačima pripremamo poklone. Zatim, prvaci smo i po tome što smo pre 365 dana prvi u Srbiji ustanovili koncept dolaska do proizvoda koji olakšava i ulepšava kupovinu.

Bosch Concept Store u šoping centru UŠĆE je, po uzoru na svetske trendove, prvi u našoj zemlji uneo inovaciju u vidu uvođenja profesionalnog asistenta pri kupovini. Danas možemo da se pohvalimo zadovoljnim kupcima koji su u svoje domove uneli sve po savršenoj meri.

Zato smo, povodom prvog rođendanskog jubileja omogućili svim kupcima da putem jednog klika po sniženim cenama odaberu prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate!

Ova ponuda proizvoda aktuelna je do 30.06. 2022. godine.

Vredni vaučeri uz kupovinu proizvoda

Bosch Concept Store će tokom juna kupcima pružati mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima koji će moći da iskoriste za narednu kupovinu, sve do 31.12.2022.

Zato ne čekajte ni trenutak više! POGLEDAJTE rođendansku ponudu meseca koja će se dopunjavati tokom juna.

Po rođendanskim cenama, na posebnom linku, izdvojena je grupa artikala. Na Vama je da uz samo jedan klik otrkijete proizvode koji su, povodom rođendana, dostupni po nižim cenama.

Vrhunska usluga koja garantuje trajno uživanje

Novim konceptom, Bosch Concept Store je prvi doneo zaista jedinstveno iskustvo kupovine. Više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Kupac u prodavnici, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena. Specijalizovani prodavci su u svakom pogledu tu da proces kupovine obavite bez greške i na trajno zadovoljstvo.

U našoj prodavnici pred potrošačima su uređaji za kompletno domaćinstvo. Bosch paleta proizvoda prepoznatljiva je po tome što olakšava svakodnevni život. Bilo da je reč o frižiderima, veš mašinama, ugradnim rernama i pločama, mašinama za pranje posuđa, aspiratorima.

U sklopu rođendanskih dana, ZAVIRITE u kompletnu ponudu vrhunskih proizvoda uz koje je život lakši!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *