Organizujte proslavu venčanja koju će svi pamtiti

Organizacija svadbene proslave nikako nije laka, naročito ako je u pitanju veliki broj zvanica. Ovaj dan treba da bude jedan od onih za opuštanje i uživanje sa dragim ljudima, pa ako pripreme počnete na vreme i sa unapred određenim planom, stresa neće biti. Svaka proslava venčanja treba ostane u lepom sećanju. Od vas zavisi da li želite da toga dana baš svaki detalj bude poseban i ostavi utisak na sve prisutne. Uvek je moguće izdvojiti se po nečemu čega ćete se sećati vi i vaša familija. Ovo su samo neke od stvari na koje možete obratiti pažnju i napraviti proslavu koju će svi pamtiti.

Osmislite zanimljivu dekoraciju

Često se kaže da je prvi utisak veoma bitan, pa nije drugačije ni na proslavi venčanja. Kada gosti počnu da pristižu, prvo ugledaju prelepo dekorisan prostor za slavlje. Ovo nije teško postići, treba samo razmisliti kakav abijent želite. Bez obzira na to da li ste ljubitelj klasičnog, elegantnog ili modernog stila, prava dekoracija učiniće vaš dan nezaboravnim.

Centralni delovi stola mogu se dekorisati raznim predmetima kao što su svećnjaci, vaze ili neki cvetni aranžmani po vašem ukusu. Mlada i mladoženja često biraju cveće u bojama koje su u skladu sa temom venčanja pa tako cvetni aranžmani mogu biti jednostavniji ili složeniji. Možete ih ukrasiti trakama, perlama ili drugim dekorativnim elementima.

Tradicija bacanja mladinog buketa ili bidermajera još uvek se poštuje u našim krajevima. Ovo je zanimljiv običaj gde jedna od devojaka postaje vlasnica buketa koji donosi sreću i, veruje se, još jedno venčanje. Na ovaj buket svi obraćaju pažnju pa se potrudite da bude ukrašen zanimljivim detaljima koji će oduševiti prisutne.

Razmislite o presvlakama za stolice. Na vama je da li ćete izabrati da one budu u bojama koje prate proslavu ili ćete se odlučiti za neutralne tonove i stvoriti elegantnu atmosferu. Stolice mogu biti ukrašene trakama ili drugim dekorativnim elementima. Sa njima kombinujte boje stolnjaka i salveta, pa će tako i pre izvrsnog posluženja dekoracija stolova privući pažnju. Sveće mogu stvoriti topao i romantičan ambijent pa zato razmislite o njima kao dekoraciji  koja bi se mogla uklopiti na stolovima ili možda zidovima prostora za slavlje. Baloni mogu biti zabavni deo dekoracije, ima ih u različitim bojama, pa ćete uvek naći one koji vam odgovaraju. Kada se ukombinuju na pravi način i postave na odgovarajuća mesta, savršeno ukrase prostor.

Postoji mnogo različitih dekorativnih elemenata koji se mogu upotrebiti za stvaranje nezaboravnog prostora za venčanje. Potrebno je samo da imate viziju o tome šta želite, a stručnjaci će se pobrinuti da ostvare vaše želje i dan venčanja učine posebnim.

Zablistajte u jedinstvenoj venčanici i odelu

Zbog uzbuđenja oko čitave pripreme venčanja i mnogo stvari o kojima treba razmišljati, mlade su ponekad pod stresom i ne mogu doneti odluku o stilu venčanice koju će nositi. Uz to treba naći i odgovarajuće odelo koje će se na neki način slagati sa haljinom. Sve ovo može proći bez mnogo briga ako se obratimo stručnjacima i već unapred osmislimo kako želimo da izgledamo tog dana.

Svaka buduća mlada želi da njena venčanica bude posebna. Ovo bi možda i trebalo da bude jedno od pravila, jer to je zaista poseban dan i treba nositi haljinu koja savršeno pristaje, a uz to je i udobna i omogućava uživanje tokom čitave proslave. Uz pomoć stručnjaka možete osmisliti vašu jedinstvenu venčanicu koju ćete sašiti po meri. Iskoristite neuobičajene materijale, smele boje i zanimljive ukrase koji će vašu venčanicu učiniti jedinstvenom. Čipka i sjajne šljokice mogu biti posebno usklađene i raspoređene tako da haljina odražava vaš lični stil. Kada je u pitanju pronalaženje savršene venčanice, ne bojte se da razmišljate van okvira i budete smele.

Mladoženjama posao oblačenja nije nimalo lak iako deluje da je tako. Muke mogu da nastanu onda kada odelo treba uskladiti sa venčanicom i bojama koje prate čitavu proslavu. Oni najčešće upare kravatu ili ukrasnu maramicu za džep sa bojom mladine haljine. Ima i onih koji su malo hrabriji pa njihov stajling potpuno isprati kombinaciju lepše polovine. Važno je da se odelo i haljina stilski uklapaju, ali je najbitnije da mladoženja odabere kombinaciju koja mu dobro stoji.

Izaberite bend koji će oduševiti goste

Veliki broj ljudi dugo će se sećati atmosfere sa vaše proslave, osmeha i dobre zabave. Ovakav utisak ostavljaju dobri bendovi za svadbe. Iz ovog razloga treba naročito obratiti pažnju kada birate muzičare. Kvalitetni bendovi za svadbene proslave su obično vrlo često zauzeti, pa sa odabirom treba krenuti odmah čim počnete da planirate venčanje. Razmislite o  izboru muzike, repertoar odaberite po sopstvenom ukusu, ali nađite dovoljno kvalitetan bend koji će vašu proslavu učiniti jedinstvenom. Oslanjajte se na preporuke i obavezno posetite neku njihovu svirku i lično se uverite u kvalitet i dobru energiju. Bendovi za venčanja su tu da bi vodili čitavo veselje i napravili dobar provod.

Svako venčanje je posebno, nemojte se upoređivati sa drugima već taj dan osmislite i provedite po sopstvenim željama. Napravite proslavu koju će svi pamtiti baš po tome što je sve bilo posebno i u skladu sa vašim stilom života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *