U potrazi za najboljim provodom u Beogradu

nocni provod

Noćni život u Beogradu ovog leta je vrlo raznolik i sadržajan, a na to prvenstveno utiču žurke u noćnim klubovima i na splavovima i svirke u kafanama koje ga kreiraju tako da se u beogradskim krugovima mladih ovog leta prepričavaju najluđi provodi. U Beogradu se kaže da ritam leti diktiraju svirke sa poznatih lokacija i da on isključivo gruva sa splavova, koji su ovog leta mesta za parti, afterparti, provod je ne samo petkom, subotom, nedeljom, preko cele nedelje čuju se svirke sa splavova.

Priča se da je na River splavu najbolji provod

Ostati kod kuće dok u gradu vikendom vrvi od života je potpuni aut, ukoliko se za vikend ne ode u provod, isto je kao da se vikend nije ni dogodio. Među mladima kruži priča da ovog leta na River splavu najbolji provod. Najviše što svako može da uradi za sebe je da sebi dozvoli nezaboravan vikend i tako kao kroz filter očisti sve negativne vibracije koje su se tokom nedelje taložile. 

Na River splavu su tradicionalno najbolje žurke subotom. I dok je leto u punoj snazi nema tolerancije za izostanak sa splavova, pa čak i kad se dogura  do kraja avgusta, biće i dalje hit svirke na Riveru, zato što on nije tipično letnje mesto, a ove godine kažu jesen donosi lepo vreme što obećava da noćni život neće biti u drugom planu, no naprotiv očekivano je da energija koju nose letnje žurke u nekom trenutku dostigne vrhunac. I za one koji na River odu bez velikih očekivanja, ukoliko takvih uopšte ima, energija letnje subotnje groznice učiniće da im se dogodi neverovatna noćna priča. 

Svirke na Port by community splavu

Prava atmosfera  urbanog provoda ovog leta mogla je apsolutno da se doživi na najpopulanijem beogradskom mestu za provod, na ušću reka, uz svirke na Port by community splavu. Najsavremenija rasveta i ozvučenje čine da se svirke na Porty dožive kao nezaboravno iskustvo. Bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo, oni znaju da dovedu žurke do usijanja po kome  svirke na Port by community splavu postaju smernica za najluđi provod u Beogradu, a takav provod je najčešće navođeni razlog zbog koga se srpska prestonica kotira na najviša mesta evropskih i svetskih metropola. 

U interesu samog grada je da se neguje klupska svirka i noćni život na splavovima, da ono što je tradicija najboljeg provoda u Beogradu još dugo živi i čuva duh neiscrpne želje ovog naroda za provodom koji briše sve granice.  Na ovom splavu se oseća talas ogromne pozitivne energije koja petkom i subotom ključa do usijanja. Stranci iz tog razloga rezervišu vikend u Beogradu, znaju da klub Port organizuje žurke petkom i subotom, a da je sreda dan za gostovanja. Kao na većini splavova i ovde postoje tačno utvrđena pravila po kojima se rezervišu mesta, a uslovi za mesta bliže bini su jedna flaša stranog žestokog pića ili tri flaše vina. Za jaka gostovanja se povećava uslov na dve flaše žestokog stranog pića, pa čak i na tri. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *