Iznenadite devojku bez bilo kakvog povoda – evo kako

Iznenađenje bez povoda se uvek dugo pamti, možda čak i zauvek. Pravi muškarci nikada ne čekaju samo pravi povod, godišnjice, rođendane ili neke druge jubileje, kako bi iznenadili svoju suprugu ili devojku. Oni to čine bez bilo kakvog povoda i bez bilo kakvog pritiska. Oni to čine onda kada to žele, ali to je samo još jedan dokaz prave ljubavi. Na različite načine možete da obradujete svoju suprugu ili devojku. Možete da je obradujete samim tim što ćete srediti stan pre nego što se ona vrati s posla, možete joj spremiti ručak ili nešto slično, ako imate slobodan dan. Imamo plan za jedno vaše savršeno veče, koje će vaša lepša i nežnija polovina dugo pamtiti.

KORAK 1 – Odaberite dobar restoran

Da, verovatno ste do sada mnogo puta bili na večerama i ručkovima zajedno. I kada su posebne prilike u pitanju bile i kada nisu. Međutim, ovog puta nemojte unapred da joj kažete da ste ostavili sto. Zapamtite svaki korak ovog izenanđenja, treba da bude spontan, odnosno da ona misli da ste sve to izveli spontano, a ustvari ste i te kako isplanirali. Dakle, ostavite sto u njenom omiljenom restoranu ili još bolje u nekom dobrom restoranu u kojem nikada do sada niste bili. Gledajte da ambijent tog restorana bude nešto zaista specijalno, kako bi doživljaj bio bolji. Zatim, kada ona dođe recite joj da se lepo obuče, jer je vodite na jedno lepo mesto. I onda kreću iznenađenja. Taj restoran može da bude i u samom centru grada, a može da bude i negde izvan grada, dakle nemojte mnogo da se obazirete na neke nebitne stvari, samo gledajte da vam u tom restoranu bude mnogo prijatno.

KORAK 2 – Prigladan poklon, sitnica ili komad nakita

Vaša devojka ili žena će naravno pomisliti da je to kraj iznađenjima i da je sama večera bila iznanađenje. Međutim, vi treba da joj poklonite još i neku sitnicu. Kada vas bude pitala šta se slavi i zbog čega to radite, vi joj recite da želite da proslavite vašu ljubav i zahvalite joj se što je uz vas i što je vaš život učinila mnogo boljim. Komad nakita bi bio idealan poklon u ovoj situaciji. Ogrlice, narukvice ili minđuše, odaberite nešto od toga. Nakit može da bude ili od plemenitih metala, ali i ne mora, kupite ono što znate da ona voli i najčešće nosi. Naravno, ako želite da sve bude specijalno te večeri, onda vam savetujemo da to bude nakit od plemenitih metala, jer će to ipak trajati duže. Ako baš i ne znate da izaberete lep nakit, onda u zlatari obavezno pitajte da vam pomognu, bilo da birate ogrlice, narukvice ili minđuše.

KORAK 3 – Jednostavan buket cveća

I na kraju kada se vratite u stan ili kada je ispratite do njene kuće, još jednom je iznenadite. Poklonite joj cveće na primer, pre nego što ona uđe u svoju kuću ili stan. Kada joj predate cveće još jednom je podsetite zašto je toliko volite i zašto vam toliko znači. Možete čak i ruku da joj poljubite, jer ćete onda zaokružiti celo veče i onda će se ona osećati baš kao princeza i celog života će pamtiti to vaše veče.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *