Savršeni pokloni za dan zaljubljenih

Pokloni

Obeležavanje važnih datuma podrazumeva osmišljavanje i pripremu poklona, kao znaka pažnje, poštovanja, ljubavi i poverenja. Zbog toga je i više nego značajno da se odaberu savršeni pokloni za dan zaljubljenih, koji će izmamiti osmeh na lice i odraz oduševljenja. Nežniji pol posebno posvećuje pažnju darivanju, ali i voli da dobije neku sitnicu, bez obzira na povod i priliku. 

Svi vole lepa iznenađenja, a proslava dana zaljubljenih, čuveni 14. februar odličan je povod da se voljena osoba obraduje. Kada su u pitanju dame, iako nije uvek jednostavno da se odaberu idealni pokloni za dan zaljubljenih koji će ih oboriti s nogu, posvećenost detaljnoj proceni šta je potrebno, korisno i dopadljivo, može dati sjajne rezultate i veliku radost. 

Cvetni aranžmani, pića i čokolade su neizostavan deo 14. februara

Svi vole cveće, samo jednostavno neke dame preferiraju saksije koje će trajno ulepšavati prostor, dok drugima je izvor oduševljenja predivni buket, „box of flowers“ i sličan mirisni aranžman. Zbog toga su savršeni pokloni za dan zaljubljenih buketi crvenih ruža, kao nezaobilazan simbol ljubavi. Pored toga, pun pogodak su i dugovečne orhideje, raskošni gerberi i ljiljani, naravno praćeni unikatnim dekoracijama, ali i personalizovanim porukama. 

Ono što je danas vrlo popularno, jeste poručivanje cveća uz isporuku na adresu, kao sjajno i potpuno iznenađenje čak i kada je muškarac mnogo daleko 14. februara. Cveće se savršeno kombinuje sa ukusnim pićima, čokoladama i bombonjerama, kao i plišanim igračkama, a to su pokloni za dan zaljubljenih koji se mogu odabrati bez obzira na ukus i stil dame. Inovativna rešenja kombinovanih poklona podrazumevaju da se upravo uz aranžman dekorativno dodaju i navedeni drugi pokloni, ali ne nezaobilazan i fenomenalan nakit. 

Najlepši nakit za trajnu i simboličnu uspomenu

Vredni, unikatni i vrlo korisni pokloni za dan zaljubljenih jesu raznovrsne varijante nakita. Bilo da su u pitanju minđuše, narukvice ili ogrlica, sa ovakvim odabirom nema greške. Najvažnije je ustanoviti da li voljena žena preferira belo, žuto ili roze zlato i srebro, jer su danas opcije za kombinovanje boja neverovatno velike. Kada se bira srebro, to je prikladan poklon i sa stanovišta cene, a i bogata ponuda daje mogućnost odabira unikatnih i sjajnih komada nakita. Kao idealni pokloni za dan zaljubljenih kupuju se personalizovani privesci sa imenom, inicijalima, srcom ili drugim simbolima. 

Pored toga, ogrlice sa imenom, medaljoni i narukvice sa privescima koji se sa posebnim značenjem nižu oko ruke, odličan su spoj korisnog i poklona koji će stvoriti neizbrisive uspomene. Sa prstenom je važno biti obazriv, jer je on sjajan izbor ukoliko se spaja čin veridbe sa proslavom dana zaljubljenih. U drugim slučajevima, bolje je odabrati minđuše sa ili bez cirkona, modele koji su svedeni i „uz uvo“, ili smeliji pa se lagano spuštaju ka vratu. Sve to, najbolje je proceniti posmatranjem nakita koji voljena žena nosi svakodnevno ili u specijalnim prilikama.

Pokloni za dan zaljubljenih kupuju se kao izraz međusobne ljubavi, pažnje i poštovanja. Dok su dame često veoma vešte i odlučne prilikom kupovine za jači pol, muškarcima je često potreban savet ili predlog, kako bi uspeli da izazovu oduševljenje. U tom pogledu, cveće je nepogrešiv izbor, posebno kao kombinacija sa dodatkom kompaktno upakovanih čokolada, pića, plišanih igračaka i drugih dopadljivih sitnica. Uz to, nakit je neprolazno vredan poklon koji i tradicionalno, a i moderno simboliše pažnju, a unikatni i personalizovani detalji stvaraju neraskidive veze i trajne uspomene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *