Michelin letnje gume bezbednost i sigurnost nemaju cenu

Ankete pokazuju da je brend Michelin i dalje jedan od tri najbolja i najsigurnija za koje se vozači opredeljuju. Sigurnost, bezbednost i dogotrajnost njihovih proizvoda, čine da višedecenijska reputacija ove firme ne opada. Michelin letnje gume su vrlo izdržljive, traju godinama i vozači se sa njima osećaju bezbedno. Zato ih mnogi preporučuju i kroz više godina im se vraćaju, jer su očekivanaj uvek i više nego opravdava.

Tokom dokazivanja i potvrđivanja visokog nivoa udobnosti tokom vožnje Mihelin letnje gume kontinuirano prolaze različita testiranja. Kompanija na godišnjem nivou odvaja procenat od ustaljene prodaje i ulaže u sopstvena ispitivanja dometa, kako bi na taj način unapredila kvalitet do besprekornosti. Kroz poverenje zadovoljnih vozača i konstantan razvoj kroz godine, Michelin ima višestruku dobit, jer opravdava povernje potrošača. 

Zašto su Michelin letnje gume uvek pun pogodak?

Pored toga što se automobili sa Michelin letnjim gumama kotrljaju glatko i uravnoteženo na sviim vrstama puteva, naročita je pogpdnost što se sa kratkim kočenjem na mokrim putevima smanjuje proklizavanje. Ovo lleto je na pr. Gotovo zahtevalo od svih vozača takve gume, a pljuskovi su bili česti i količina vode koja padne ogromna. Po ulicama, posebno većih gradova, vozilo se kroz reke i jezera, a kada se kiša smiri, ostajale su nam prljave, klizave i nepreglednie ulice za vožnju.

Sa Michelin letnjim gumama možemo imati maksimalnu sigurnost nad svojim vozilom. One pružaju odličnu izolaciju od buke, odnosno ne stvaraju buku u vožnji, a doprinose komforu I udobnosti. Kao krajnji cilj kompanije Michelin jeste da proizvedu letnje gume sa performansama kakve imaju zimske gume.

Michelin letnje gume štede vase gorivo

Ovo nam nikada nije bilo potrebnije nego li ove godine! Michelin puno polaže na proizvodnju Energy Saver guma. Sa tim u paketu ide i ekološka težnja da Michelin letnje gume sa niskim otporom pri kotrljanju pomažu da se smanji emisija CO2. Dakle, kompanija Michelin radi i na dugoročnoj zaštiti klime, što traje još od 1990. Godine i proizvodnje “zelenih pneumatika”. (kada bi svi u Evropi prešli na “zelene pneumatike” na godišnjem nivou bi se spasilo oko 4,5 milijardi litara dizela i 1,5 milijardi litara benzina). Takve gume pružaju apsolutnu udobnost, ali i kontrolu nad rukovanjem vozilom.

Michelin letnje gume imaju odlična svojstva, pa ih preporučuje i nemački časopis “Gute Fahrt”. Michelin letnje gume Pilot Sport 3 je ubedljivi lider među automobilskim gumama kada je reč o rukovanju vozilom na mokrim površinama. Drugi nemački časopis “Sportauto” naročito hvali Michelin letnje gume Pilot Sport Cup +. Koji god model Michelin letnjih guma da nabavite možete računati na sigurnost u vožnji, brzo kočenje na svim površinama, dobru kontrolu automobile i štednju goriva.

Michelin letnje gume – cena

Cene Michelin letnjih guma se, u grubo gledano, kreću od 3 000 dinara, pa do preko 66 000 dinara. Zavisno od toga po kakvom terenu vozite automobile, trebalo bi da birate i gume. Cena ne sme da bude jedini parameter kog se pridržavamo pri kupovini. Na duge staze, sa Michelin letnjim gumama možete biti samo na dobitkuiI uštedeti novac koji biste trošili na druge lose pneumatike i propratne delove automobile koji su stradali jer niste imali kvalitetne letnje gume.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *