Pet koraka za savršeno proveden slobodan dan u Beogradu?

Nakon naporne radne nedelje, nakon nekoliko možda spojenih dana da niste imali nijedan trenutak sebi da posvetite kako biste se sasvim odmorili i opustili, sigurno je da je potrebno odvojiti bar jedan, sasvim slobodan dan koji će biti posvećen uživanju. Ne mora to nužno da bude neki dan vikenda, već jednostavno dan koji možete da izdvojite da sebi ugodite, možda to bude i ponedeljak, jer često on bude najnaporniji kada se radi o poslu i počinjanju nečega novog. Beograd je savršen za slobodne dane, mnogo je lepši nego za radne naravno, a evo kako svoj slobodan dan možete učiniti savršenim u samo pet koraka kada ste u Beogradu.

Jutarnja šetnja

Nebitno da li se radi o radnom ili sasvim slobodnom danu, mnogo je bolje i lepše kada ga započnete uz nešto aktivnije jutro, nego izležavanje u krevetu i „razvlačenje“ kroz dom. Beograd je savršen za šetnje, bilo koji njego deo, ali svakako, za slobodne dane treba birati ono najlepše, kao što su Topčiderski park, Kalemegdan ili neko vaše omiljeno mesto zbog kojeg najviše volite svoj grad. Osim lepo započetog jutra, ova mesta će vas definitivno obezbediti pozitivnom energijom koja će se samo umnožavati tokom ovog dana.

Barovi u Beogradu

Kako nakon jutarnje šetnje drugačije nego se zaputiti u neki od barova u Beogradu. Kada se radi o njima, ponuda je ogromna. Neki popularni barovi u Beogradu imaju moć da vas čak „odvedu“ u neke druge krajeve sveta, jer su sasvim uređeni u tom stilu. Ali ima i onih koji sa sobom nose pravi, domaći duh. Bilo koji, barovi u Beogradu treba da budu jedan od koraka kako biste uz omiljenu kaficu, možda čašu vina ili drugog pića, uživali u razgovorima sa svojim prijateljima i svim ostalim bliskim osobama.

Šoping

Ako ste već rešili da sebe častite jednim sasvim slobodnim danom, onda se čestite još nečim. Sledeći korak je sasvim opravdano neki od brojnih tržnih centara. Ovo možete obaviti i sasvim sami, ako tako više volite, ili sa nekom svojom bliskom osobom. Častite se nekim novim komadom odeće, možda nekim tehničkim uređajem, bilo čim što vam je potrebno, a što će u tom trenutku učiniti da se osetite lepo i zadovoljno.

Spa centar

Pošto ste završili šoping, koliko god bio lep i zadovoljavajući, ume malo da iscrpi, posebno gužve u tržnim centrima umeju da odmore, pa treba regenerisati celo telo. Zato je sledeća stanica slobodnog dana neki od brojnih spa centara koji nude sve potrebno za uživanje. Uživanje u toplim kupkama, relaks masažama, saunama i slanim sobama, sve je ono što možete, a i trebalo bi sebi da obezbedite u jednom slobodnom danu, jer osim svega, ovo je korak koji služi i čini dobro za  vaše zdravlje.

Pozorište

I za kraj, učinite nešto dobro za svoje obrazovanje i znanje, za svoje kulturno iskustvo. Umesto bioskopa, ovog puta možete da se zaputite ka nekom od pozorišta kako biste videli koja je to predstava trenutno aktuelna. Kao što verovatno i sami znate, ovo je odličan način da se nasmejete, zabavite i da nakon cele predstave, budete puni odličnih utisaka, što će jedan slobodan dan ulepšati na najbolji mogući način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *