Zavese i draperije za svaki prostor

Zavese i draperije

Zavese i draperije su veoma popularne prilikom opremanja svakog prostora. One se najviše
koriste prilikom opremanja stambenih prostora ali to nije uvek pravilo.

U poslednje vreme zavese se koriste opremanje svih enterijera i to najviše za prijemne prostorije i sale za sastanke.

Prednost kod zavesa i draperija je u tome što postoji skoro pa neograničen izbor, boja i modela.
Iz toga razloga sigurno možete naći najbolji izbor za Vaš prostor. One se šiju po tačnim merama i
mogu se pedantno i dekorativno namestiti kako god Vama odgovara. Uz njih postoji i veliki izbor
različitih garnišni koje se isto tako mogu uklopiti uz sve modele.

ZAVESE ZA STAMBENE OBJEKTE

Kada biraju zavese za stambene objekte, kupci žele da izaberu dezen koji se slaže sa enterijerom. Komadi nameštaja, boja parketa ili zidova može da bude dobra polazna tačka za odabir prave zavese ili draperije. Uvek kada uklapate boja ili dezene, gledajte da se oni i Vama najviše svide u prostoru. Pođite od toga da je Vaš stan mesto gde Vi treba da se osećate najkomforine i najlepše.

Zavese za dnevnu sobu

Pastelne boje zavesa su jako popularne poslednjih godina u svim stanovima. Nežna boja bež ili bele boje zavese će uvek biti prva na listi. Dok se za draperije uzimaju više braon, krem ili siva boja. Svaka kombinacija zavesa i draperije se može uklopiti ali je bitno da budu od istog ili sličnog materijala. Na taj način ćete dobiti skladnost i uklapanja baš kako bi izgledalo najbolje.

DRAPERIJE ZA POSLOVNE OBJEKTE

Kada su u pitanju poslovni objekti, tada se mora dodati malo više ozbiljnosti. Jarke boje draperija tada dolaze do velikog izražaja. One daju prostoru ozbiljnost, luksuz i prezentuju kompaniju na pravi način. U tom slučaju Vam savetujemo da draperije budu što više nabrane, jer na taj način će doći do izražaja.

Kada su u pitanju poslovne prostorije, draperije se uglavnom najviše stavljaju u salu za sastanke. Na taj načim one štite prostoriju od sunčeve svetlosti i daju dozu diskretnosti. To je isto veoma korisno kada prostorije imaju i video bim, jer draperije mogu potpuno zamračiti prostoriju.

Blackout draperije potpuno zamračuju prostoriju i omogućavaju Vam neometano obavljanje
prezentacija u Vašoj kompaniji.

PRAVI IZBOR GARNIŠNI ZA VAŠ PROSTOR

Da bi zavese i draperije stajale na zidu ili plafonu, morate koristiti i kvalitetne garnišne. One su tu da zakačite na njih material i da ga neometano koristite. Zavese se mogu povlačiti levo ili desno po izboru, mehanički ili ručno. Prilikom mehaničkog povlačenja dobijate i lanac koji pokreće zavesu jednostavnim povlačenjem.

Zidne garnišne su isto tako korisne ali i estetski dosta lepše od plafonskih. Uvek možete izabrati između nekoliko različitih modela ali i boja za Vaš prostor. Uvek obratite pažnju i na poziciju na zidu gde želite da montirate garnišnu. Sve vrste garnišni je najbolje da uvek budu od aluminijuma jer je on najkvalitetniji materijal za ovu potrebu. Izbegavajte plastnične garnišne jer one vremenom mogu da požute i da se polome.

 

MERENJE I PREZENTACIJA NA VAŠOJ ADRESI

Ukoliko se ne možete odlučiti šta je najbolje za Vaš prostor i za to postoji rešenje. Profesionalni dizajneri D-art Collection zavesa i draperija u Beogradu mogu doći na Vašu adresu i izmeriti Vaš prostor. Osim toga, postoji i prezentacija svih raspoloživih materijala na Vašoj adresi.

Na taj način možete dobiti najbolje odgovore na sva Vaša pitanja, kao i sugestije prilikom opremanja. Budite sigurni da ćete dobiti najbolje ideje i Vaš prostor će sigurno izgledati mnogo modernije i luksuznije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *