Kada je pravo vreme da se uplate aranžmani za doček Nove godine?

Doček Nove godine je za veliki broj ljudi idealna prilika da „pobegnu“ od svakodnevnice i odu negde na nekoliko dana. Bilo da se radi o odlasku u inostranstvo ili u neko turističko mesto u Srbiji, ova promena svakako svima prija. 

Doček Nove godine u Srbiji

U našoj zemlji imamo mnogo turističkih mesta koja imaju bogatu tradiciju organizovanja velikih zabava za doček Nove godine. Možete da birate da li želite da odete u banju, na planinu ili u neki veći grad. Svuda ćete moći da pronađete neku vrstu zabave koja će Vam prijati. 

Za doček u Srbiji možete da uplatite aranžman u nekoj turističkoj agenciji, ali možete i sami, u svojoj režiji da organizujete putovanje. Dobra strana je što se sada sve informacije o organizovanim zabavama za doček Nove godine mogu pronaći na internetu, pa na osnovu toga možete da odlučite gde želite da idete. 

Na primer, ako ste iz unutrašnjosti i želite da za doček Nove godine dođete u Beograd, postoje internet stranice na kojima se mogu naći sve informacije o događajima u gradu. Osim toga na društvenim mrežama će Vam se već krajem novembra sigurno pojaviti reklame pojedinih restorana i klubova koji organizuju zabave pa ćete i na osnovu toga moći da suzite izbor. Imajte na umu da, ukoliko planirate da idete u neki restoran ili klub u kom nastupa neka estradna zvezda, da će se karte najverovatnije rasprodati u roku od nekoliko dana i da bi trebalo što pre da ih kupite. Ukoliko nemate kod koga da prenoćite najbolje bi bilo da nekoliko nedelja ranije pronađete odgovarajući smeštaj. 

Slična situacija je i za odlazak u neki turistički centar. Na primer, ako želite da za doček Nove godine budete u Vrnjačkoj Banji, dovoljno je da na sajtu turističke organizacije ili na društvenim mrežama potražite restorane i hotele koji organizuju zabavu za najluđu noć u godini. Pre nego što rezervišete mesto u restoranu, potražite i rezervišite smeštaj jer je ovo doba godine veoma teško da se nađe slobodan apartman ili hotelska soba. Naravno, sve ovo možete da uradite i u turističkoj agenciji. 

Nova godina u inostranstvu

Ko ima dovoljno slobodnih dana i želi da ode na doček Nove godine u inostranstvo trebalo bi makar mesec i po dana ranije da krene da traži aranžmane. Sve naše turističke agencije mnogo ranije formiraju ponudu za novogodišnja putovanja. Ova putovanja su prilično povoljna i zbog toga ih treba rezervisati ranije jer se skoro svi aranžmani jako brzo rasprodaju.

Najčešći izbor naših sugrađana za putovanje u inostranstvo za doček Nove godine su zemlje iz okruženja do kojih nije teško doći kolima ili autobusom – Mađarska, Austrija, Italija, Češka… U opticaju su i Truska, Francuska, Engleska i ostale malo dalje destinacije. Turističke agencije za ove destinacije najčešće nude izbro između autobuskog i avionskog prevoza. 

Novogodišnji aranžmani za egzotične destiancije

U poslednje vreme su sve popularniji aranžmani za doček Nove godine na plaži, odnosno na nekoj egzotičnoj destinaciji. Naše turističke agencije nude aranžmane za Dubai, Tajland, Bali, Maldive, Kubu, Dominikansku Republiku, Zanzibar i slično. Ovi aranžmani se mogu uplatiti nekoliko meseci ranije i otplatiti se u nekoliko rata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *