TRI RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI KROVNE KUTIJE

Olakšavaju putovanja, čine vas srećnijima, omogućavaju lagan proces pakovanja, ulepšavaju svaki delić puta. Ovo su samo neki od opštih razloga zašto bi trebalo da izberete krovne kutije. Ako do sada niste razmišljali o tome, možda je pravo vreme da se zapitete šta vam sve to može poboljšati pakovanje i putovanje. Gde pronaći još slobodnog mesta za sve te stvari, koje uvek guramo negde između nas, na zadnje sedište, po podu? Odogovor je u krovnim kutijama, a u nastavku su i razlozi zašto bi trebalo da se odlučite na kupovinu ovih kofera. 

LAKO SE MONTIRAJU I IDEALNI SU ZA KABASTE STVARI 

Krovne kutije mogu da podesu teret i do 70 kilograma. Postoje i one koje mogu da podnesu i 50 kilograma. Dakle, lagano može da stane tu jedan deo vašeg života. Krovne kutije se lako montiraju, naravno u zavinosti od toga koju krovnu kutiju odaberete i zavisi naravno od tipa vašeg auta. Zapravo, najbitnije od svega jeste da izaberete kvalitetnu i funkcionalnu krovnu kutiju. Sve te kabaste stvari, koje nikako ne biste mogli da spakujete u vaš auto, ma koliko god da je veliki, možete spakovati u krovnu kutiju i glava će vas manje boleti. Poenta i jeste u tome, da u krovne kutije ne pakujete teške stvari, već one ogromne, one koje definitivno ne mogu da stanu između vas ili u gepek. Još jedan trik i mala tajna za sve žene – ni ne sluitete koliko cipela može stati u krovnu kutiju, a samim tim znači da nema ograničavanja u broju ponetih cipela, tako da možete poneti na put sa vama se one omiljene. Jer, znamo da će vam sigurno zatrebati onda kada se najmanje nadate. 

KROVNU KUTIJU JE MOGUĆE IZNAJMITI 

Interesatna stvar i razlog za izbor krovne kutije jeste činjenica da je možete iznajmiti. Da, dobro ste pročitali. Prvo, moramo vam reći da se cene krovnih kutija kreću od 12.000, a neke dostižu i cenu od 90.000 dinara. Mnogo, da. Naravno, za sve one koji su stalno na putu i nose sa sobom pregršt stvari, ovo zaista može biti isplativo. Svakako, iako idete jednom ili dva puta godišnje na neka velika putovanja možete kupiti i neku srednje cene, koja će vam se takođe isplatiti. To ćete shvatiti kada već na prvom putovanju sa krovnom kutijom osetite olakšanje, posle godina i godina problema sa pakovanjem i problema sa nemogućnošću da sve omiljene stvari ponesete. Sa krovnom kutijom na put krećete rasterećeni i sa mišlju da ste ipak poneli sve vaše omiljene haljine i cipele ili sa druge strane, da ste poneli i štap za pecanje na primer. Krovne kutije jednako su odlične i za muškarce i za žene.

IMA JAKO LEPIH DIZAJNOVA I OBLIKA 

Nekome se krovne kutije ne sviđaju, smatraju da im kvare izgled automobila. Međutim, imajte u vidu da postoji toliko lepih krovnih kutija različitog dizajna i oblika da ćete se oduševiti. Postoje one mat, koje su gotovoto neprimentne, postoje one sjajne, postoje izdužene i kraće. Dakle, kakve god poželite, tako da verujemo da će se sigurno uklopiti i u tip vašeg automobila i da neće remetiti stil koji vi negujete i volite. 

Comments

  1. […] spas. Ali bukvalno! Većina tih stvari može stati upravo u krovni kofer i tako vam osloboditi mesto za komforno putovanje. Verujte nam da ćete se sa krovnim koferom osećati oslobođeno, tako da će vaše putovanje od […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *