Aksesoari kojima ćete najbolje upotpuniti svoje odevne kombinacije

Iz sezone u sezonu, trendovi, modna pravila, te sve ono što IT devojke i modni znalci preporučuju i unose kao novinu i te kako se menja. Neka pravila, naravno, ostaju i prenose se iz godine u godinu, ali uvek ima i nekih osveženja, koja često budu velika iznenađenja i onima koji modni svet prate u stopu. Danas se možete na različitim mestima edukovati u vezi sa svim onim što je u modnom svetu novo, tu su brojni modni blogovi, modni magazini, Instagram profili osoba koje izgrađuju svoju karijeru na savršenom stilu, te se ta lista može nabrajati u nedogled. A najbitnije jeste da shvatite formu dobrog i kvalitetnog stila, a to je da je klasična, jednostavna kombinacija savršen odabir, te da je do samog vrha dovoljno i potrebno jedino da znate da iskoristite aksesoare i modne dodatke koje će vaš stil dovesti do vrhunca. A evo i koji su to sve aksesoari sasvim dovoljni da naprave pravi „bum“ i od najjednostavnije kombinacije.

Torbe

Ukoliko jeste pristalica klasičnih, jednobojnih i monohromatskih kombinacija, tako reći čistog i svedenog stila, onda je definitivno potrebno da sve to upotpunite jednim jedinim aksesoarom, a to može da bude neka torba. Na osnovu toga da li ste se odlučili na kombinaciju u sportskom, elegantnom ili nekom drugom stilu, onda takvu torbu i odaberite za sebe, jedino je potrebno da ona taj stil prati, ali i da „iskače“ iz svega, kako bi dala jak pečat celom izgledu.

Minđuše

Nakit je uvek dobra odluka kada su aksesoari u pitanju. Statement minđuše i te kako umeju da budu odgovor na pitanje kako upotpuniti jednu jednostavnu haljinu, neki svedeni komplet ili odelo. Sve što vam treba jesu jedne minđuše koje uzimaju većinu pažnje, te vam daju tačno toliko sjaja koliko vam je potrebno za određenu priliku i ostvarili ste u momentu na taj način sve svoje želje. Preporučujemo da pogledate ponudu minđuša Zlatare Tanasković.

Ogrlice

Uvek vodite računa da kada stavljate nakit za sebe ne preterate, jer ukoliko imate jedne upečatljive minđuše, onda će sigurno to viti sve što vam je potrebno. No, ako ste ipak za nešto upečatljiviji modni dodatak, možete kao jedini komad nakita odabrati jednu krupniju, ogrlicu koja upotpunjuje celokupan izgled, ali mu i daje zaokružen i izgled koji ste pre samog skalapanja kombinacije imali u svojoj glavi. Naravno, nakit će vam dobro doći i u trenucima kada odaberete neki prsten, narukvicu, ukoliko stavite više komada nakita, ali je on definitivno glavni izbor kada su aksesoari u pitanju.

Cipele

I na kraju, ukoliko niste ljubitelj nakita koji je toliko upečatljiv da sve ostalo zaseni, ukoliko niste neko ko voli prenaglašene torbe, onda se definitivno najbolji izbor za vas krije u odabiru cipela. Odaberite sasvim jednostavnu kombinaciju, koju ćete „razbiti“ i upotpuniti na sasvim originalan način obućom koja će vam doneti samo dobre komentare i kritike zbog kojih ćete se osećati kao da šetate najpopularnijom modnom pistom. Naravno, devojke će uvek odabrati par veoma upečatljivih visokih poteptica, dok je za muškarce poslednjih sezona postojanje raznolikih kožnih oksfordica nešto što je donelo prilično veliku revoluciju u modnom svetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *