Automobil je u garaži dok ste vi na odmoru

Vreme godišnjih odmora nas čini prilično rasterećenim. To je vreme za planiranje putovanja, druženje i razonodu. Nekada je daleko jednostavnije putovati avionom na daleku destinaciju nego trošiti mnogo energije i vremena na vožnju automobilom. Ukoliko u porodici postoje dva vozila, na odmor se sigurno putuje jednim, konfornijim, dok drugi ostaje na obližnjem parkingu. Bilo da se odlučite da otputujete avionom, autobusom ili vozom, zanimaće vas šta se dešava sa vašim automobilom na parkingu. Gotovo neminovno je razmišljanje tipa „šta će biti sa mojim autom ako padne grad“ ili „šta ako mi ukradu kola“. Nekada je dovoljno da vas tajanstveni komšija malo „zakači“ prilikom parkiranja, pa da sate provedete razmišljajući zašto to niste sprečili. Nemojte dozvoliti da vam briga oko bezbednosti vašeg automobila kvari raspoloženje na odmoru. Jedna garaža rešava sve probleme.

Opasnost od krađe automobila

Stvari nisu uvek tako prijatne kada posmislite da ćete svog omiljenom četvorotočkaša ostaviti na parkingu ispred zgrade, a vi na odmor otići avionom ili autobusom. Vaš komšiluk, a i eventualni kradljivci mogu da primete da automobil sa parkinga duže vreme nije korišćen, te da je vlasnik verovatno negde otputovao. Danas se krađe automobila dešavaju usred bela dana, a počinioci gotovo uvek ostanu neotkriveni. Statistika kaže da svakog dana u Beogradu nestanu tri automobila, a lopovi prate sve trendove u tehnologiji osiguravanja vozila. Vozila se najčešće kradu u noći između nedelje i ponedeljka kako iznosi Boško Sekulović, šef odseka za suzbijanje delikata na motornim vozilima Policijske uprave Beograd. Otkrivanje počinioca najčešće je otežano zbog nedostatka dokaza, tragova i svedoka. Neki ukradeni automobili se dalje prodaju nakon zamene broja šasije i farbanja. Drugi se automobili, pak, prodaju tako što se iseku na delove na otpadima. Da bi vaš godišnji odmor to zaista i bio dobro razmislite gde ste ostavili svoj automobil. Iznajmljivanje garaže je veoma dobra solucija.

Iznajmljivanje garaža

Ukoliko nemate svoju garažu i trenutno niste u prilici da je kupite, razmislite o njenom iznajmljivanju. Iznajmljivanje garaže uglavnom ne iziskuje velika novčana sredstva. Cene iznajmljenih garaža su pristupačne i kreću se na mesečnom nivou od 30 do 150 evra. Cena zavisi od veličine garaže, njene lokacije i opremljenosti. U nekim garažama možete držati i dva automobila, negde ih možete i prati i usisavati jer za to postoje uslovi. U mnogim garažama postoje police u kojima možete odložiti i stvari za koje nemate mesto u stanu. Garaža je takođe mesto gde se drži alat, rezervne gume i sva potrebna oprema, koja inače pravi gužvu na terasi ili u podrumu. U većini garaža, sem za automobil, imate prostora i za sve bicikle, motor i dečija kolica. Dobra garaža vam daje osećaj sigurnosti i spokoja gde god da se nalazite. Odmor je pre svega u glavi kada znate da svoj automobil niste izložili riziku od krađe ili oštećenja. Iznajmljivanjem garaže rešili ste se zamornog i dugotrajnog traženja parkinga, što priznaćete, mnogo znači posebno u Beogradu.

Sajt Tvoja garaža

Tvoja garaža je portal namenjen prodaji, kupovini i iznajmljivanju garaža. Na jednom mestu imate pregled svih garaža koje se oglašavaju u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Potrebno je da se registrujete na sajtu i ulogujete da biste imali pristup svim garažama čije je izdavanje ili prodaja oglašeno. Kada izaberete garažu čija vam lokacija odgovara klikom na grafiku oka sa desne strane možete da pogledate širi opis. Na svakom oglasu je dostupan i kontakt oglašivača. Pored garaža oglašavaju se garažna mesta u grupnim garažama. Sajt Tvoja garaža je sve što vam treba da blagovremeno zbrinete svoj automobil dok ste na odmoru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *