Gde izaći za doček Nove 2022. godine?

Nekada deluje neverovatno, ali 2022. godina je zaista već tu, a ove silne dvojke u samom broju kao da su još uvek daleka budućnost. I dok postanemo svesni, verovatno ćemo se naći pri njenom kraju, ali pre toga valja je dobro dočekati. Godina za nama, a i ona pre, nisu obeležene radošću, lepim vestima, provodima, pa je zaista vreme da se tome stane na put jednim velikim slavljem, a šta je bolje za to nego doček Nove godine?

Već je očekivano da će se Nova godina realizovati onako kako smo i navikli, uz brojne manifestacije i brojne mogućnosti provoda, iako ostaje da vidimo šta će i organizatori i posetioci morati da ispune kao uslov prisustvovanja. Međutim, skoro svi su već izašli sa svojim ponudama, a posebno se u tome izdvaja ponuda za doček Nove godine u Beogradu gde je veći deo kapaciteta već popunjen, pa je vreme za hvatanje „poslednjeg voza“ kako bi se mesto obezbedilo i kako ne bi bilo glavobolje. Ali, hajde prvo da vidimo kakav se to provod nudi kada je najluđa noć u godini u pitanju.

Doček Nove godine na splavovima i u klubovima

Beogradski noćni provod je neprikosnoven, najpoznatiji u Evropi, pa shodno tome se pomenom dočeka prvo misli na splavove i klubove koji jesu sinonim tog najboljeg provoda. Kao i uvek, svi oni spremaju sepktakl za doček Nove godinu u Beogradu, možda i veći nego ikad, jer se prethodnog 31. decembra sve gasilo. Većina nudi provod uz imena nekih od najpopularnijih pevača i pevačica, kao i nastupe priznatih DJ-eva, koji će svojim glasom/muzikom podgrejati atmosferu i dovesti je, kako oni to vole da kažu, do usijanja. Pa tako, Jelena Karleuša će nastupiti u klubu Kazina, Seka Aleksić u hotelu Jugoslavija, u klubu Komitet nastupaće Beso de Loco bend. Ljubitelji DJ-eva mogu da se zapute na splav Freestyler i slične splavove.

Zato, ako volite da Nova godina bude proslavljena i da dođe uz ovakve provode, koji ne daju nogama da mirno stoje, brzo rezervišite svoje ulaznice za neki od beogradskih splavova ili klubova i pokrenite svoje društvo da se usaglasite gde to doček Nove godine pretenduje da bude najbolji.

Nova godina u duhu boema

Doček nove godine u Beogradu jeste specifičan, jer pruža provod apsolutno svima, pa tako i ljubiteljima tamburice, prave narodne muzike, uz potpun ugođaj kafanskog meraka poznatog iz prošlog veka koji će ovu vrstu provoda potražiti najpre u Skadarliji. Ako niste neko ko voli skakanje do zore na splavovima, već više da uživate uz muziku i pesmu za svojim stolom, sa porodicom ili prijateljima, boemska četvrt vas čeka. Ovo je i kraj koji u novogodišnjim danima postaje stecište brojnih stranaca, pa neće biti čudno ako upoznate mnogo ljudi sa različitih krajeva sveta i tako ostvarite neko novo prijateljstvo, a zaista nema lepšeg načina da se jedna nova godina započne od takvog.

Hotelski provodi za doček Nove godine

Gala prijemi, ekskluzivni gosti i pevači, sve je to deo proslave koju organizuju brojni hoteli. Nova godina u nekim od takvih hotela je drugačija od navedenih, jer ima u sebi dozu glamura i ekstravagancije koja se na drugim mestima ne sreće, jer tamo nije ni praktična.

Pa, ako ste za doček Nove godine u holivudskom stilu, poput onih dočeka koji se viđaju na filmu, znajte da Nova godina Beograd pretvara onda i u holivudski grad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *