Gde izaći za doček Nove 2022. godine?

Nekada deluje neverovatno, ali 2022. godina je zaista već tu, a ove silne dvojke u samom broju kao da su još uvek daleka budućnost. I dok postanemo svesni, verovatno ćemo se naći pri njenom kraju, ali pre toga valja je dobro dočekati. Godina za nama, a i ona pre, nisu obeležene radošću, lepim vestima, provodima, pa je zaista vreme da se tome stane na put jednim velikim slavljem, a šta je bolje za to nego doček Nove godine?

Već je očekivano da će se Nova godina realizovati onako kako smo i navikli, uz brojne manifestacije i brojne mogućnosti provoda, iako ostaje da vidimo šta će i organizatori i posetioci morati da ispune kao uslov prisustvovanja. Međutim, skoro svi su već izašli sa svojim ponudama, a posebno se u tome izdvaja ponuda za doček Nove godine u Beogradu gde je veći deo kapaciteta već popunjen, pa je vreme za hvatanje „poslednjeg voza“ kako bi se mesto obezbedilo i kako ne bi bilo glavobolje. Ali, hajde prvo da vidimo kakav se to provod nudi kada je najluđa noć u godini u pitanju.

Doček Nove godine na splavovima i u klubovima

Beogradski noćni provod je neprikosnoven, najpoznatiji u Evropi, pa shodno tome se pomenom dočeka prvo misli na splavove i klubove koji jesu sinonim tog najboljeg provoda. Kao i uvek, svi oni spremaju sepktakl za doček Nove godinu u Beogradu, možda i veći nego ikad, jer se prethodnog 31. decembra sve gasilo. Većina nudi provod uz imena nekih od najpopularnijih pevača i pevačica, kao i nastupe priznatih DJ-eva, koji će svojim glasom/muzikom podgrejati atmosferu i dovesti je, kako oni to vole da kažu, do usijanja. Pa tako, Jelena Karleuša će nastupiti u klubu Kazina, Seka Aleksić u hotelu Jugoslavija, u klubu Komitet nastupaće Beso de Loco bend. Ljubitelji DJ-eva mogu da se zapute na splav Freestyler i slične splavove.

Zato, ako volite da Nova godina bude proslavljena i da dođe uz ovakve provode, koji ne daju nogama da mirno stoje, brzo rezervišite svoje ulaznice za neki od beogradskih splavova ili klubova i pokrenite svoje društvo da se usaglasite gde to doček Nove godine pretenduje da bude najbolji.

Nova godina u duhu boema

Doček nove godine u Beogradu jeste specifičan, jer pruža provod apsolutno svima, pa tako i ljubiteljima tamburice, prave narodne muzike, uz potpun ugođaj kafanskog meraka poznatog iz prošlog veka koji će ovu vrstu provoda potražiti najpre u Skadarliji. Ako niste neko ko voli skakanje do zore na splavovima, već više da uživate uz muziku i pesmu za svojim stolom, sa porodicom ili prijateljima, boemska četvrt vas čeka. Ovo je i kraj koji u novogodišnjim danima postaje stecište brojnih stranaca, pa neće biti čudno ako upoznate mnogo ljudi sa različitih krajeva sveta i tako ostvarite neko novo prijateljstvo, a zaista nema lepšeg načina da se jedna nova godina započne od takvog.

Hotelski provodi za doček Nove godine

Gala prijemi, ekskluzivni gosti i pevači, sve je to deo proslave koju organizuju brojni hoteli. Nova godina u nekim od takvih hotela je drugačija od navedenih, jer ima u sebi dozu glamura i ekstravagancije koja se na drugim mestima ne sreće, jer tamo nije ni praktična.

Pa, ako ste za doček Nove godine u holivudskom stilu, poput onih dočeka koji se viđaju na filmu, znajte da Nova godina Beograd pretvara onda i u holivudski grad.

Naravno, za sve kojima više vole da te slobodne dane iskoriste za putovanje, ponuda turističkih aranžmana je sasvim dobra ove godine. Nisu nam dostupne sve destinacije, ali ima dovoljno prelepih koje možete posetiti i uživati u njihovoj novogodišnjoj čaroliji. Neke od destinacija koje možete izabrati za novogodišnje putovanje – Istanbul, Ohrid, Ljubljana, Zagreb, sve domaće planine i banje…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.