Koje poklone žene vole da dobiju od svojih muškaraca

Nikada nije jednostavno i lako izabrati poklon za lepšu polovinu, ali je u svakom slučaju jako lepo. Možda će vam taj proces traženja idealnog poklona biti stresan, biti naporan, ali ako ne budete odustajali naći ćete ono što će oduševiti vašu lepšu polovinu, odnosno vašu devojku ili ženu. 

Iako nekada mislite da su žene komplikovane, u suštini na kraju shvatite da i nisu. Većina žena samo na kraju dana želi pažnju i ljubav, želi sitnice, kojima ćete da joj pokažete šta osećate prema njoj, dok su sporedne i materijalne stvari nevažne. Zato treba da joj poklonite nešto u čemu će ona prepoznati vaš trud i vaša osećanja. Imamo nekoliko predloga za vas:

Nakit, kao must have

Nakit jeste poklon na koji uvek pomislite, ali i poklon koji uvek treba ženama i devojkama. Na nakit sve žene padaju, neke manje neke više, zavisi koji tip nakita je u pitanju. Neke žene više vole ogrlice, neke žene više vole narukvice, a neke pak minđuše. U skladu sa željama vaše voljene osobe, treba i da odaberete tip nakita. Plemeniti materijali, tačnije nakit od plemenitih elemenata je naravno uvek dobra opcija. Ako niste sigurni da ćete pogoditi to što se njoj dopada, onda kupujete svedeni nakit. Dakle, nemojte da kupujete glomazne ogrlice, narukvice ili minđuše. Već kupite neke prilagođenje, sitne, ali vrlo efektne zlatne ogrlice, zlatne minđuše, koje će savršeno ići uz njeno lepo lice ili narukvica, koja je opet na vrlo lep način svedena i koja nosi sa sobom neku poruku, koju će ona već na prvi pogled moći da protumači. Dakle, nakit jeste dobar poklon, ali birajte sa stilom.

Donji veš – po vašem ukusu, ali u skladu sa njenim stilom

Na prvi pogled, ovo će vam se učiniti kao prilično lak zadatak, ali ćete shvatiti ubrzo da i nije tako lako. Dakle, možda se vaši stilovi ne poklapaju, odnosno ukusi, možda biste vi želeli da ona nosi nešto malo drugačije, da nosi neku drugu boju i slično. Pre svega treba da vas upozorimo na nešto. Ukoliko želite da vaša devojka ili žena nosi nešto što biste vi voleli, a suprotno je njenim željama, nikako je nećete u to ubediti, ako joj to i kupite. Samo će osetiti pritisak i na to neće gledati kao na poklon, već kao na neko ispunjenje vaših želja. Tako da bi trebalo svakako da joj kupite nešto što je u njenom stilu, zato što tako pokazujete da je poštujete. Donji veš zato treba da bude izabran po vašem ukusu donekle, ali da to bude zaista nešto što će se njoj svideti. Na taj način i donji veš kao poklon, vašoj lepšoj polovini će biti veoma drag, jer će u svemu tome prepoznati vaš trud i pre svega poštovanje njenog ukusa. U principu svaka žena voli prelep donji veš, tako da je ovo jedan od poklona koji obavezno tokom vašeg zabavljanja morate bar jednom da kupite.

Žene vole romantiku i jednostavnost – lep buket cveća i večera u omiljenom restoranu

Poklanjanje pažnje može da se pruži i na ovaj način. Pronađite jedinstveni buket cveća, nešto što do sada ona nije imala priliku da vidi i pojavite se sa tim buketom cveća na vratima, a zatim joj recite da ste rezervisali večeru u njenom omiljenom restoranu ili nekom novom za koji znate da će joj se dopasti (predlažemo Rustic Gastro Pub) i da ima sat vremena da se spremi. To je ono što žene vole, inicijativu, želju i na taj način osećaju ljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *