Kućni aparati koji će vaš novi stan učiniti savršenim u 2022.

Ukoliko svoj novi dom želite da opremite uređajima koji će ga maksimalno upotpuniti i učiniti idealnim, donosimo vam predloge šta vam sve može biti neophodno.

Iako zahtevi i kriterijumi nisu svima isti, razlikuju se i prostori koji se opremaju, ono što je svima zajedničko jeste da najčešće želite da u svojoj kući ili stanu imate uređaje koji su vam važni za svakodnevno funkcionisanje, bilo da su u pitanju kuhinjski aparati, uređaji za kupatilo, aparati za negu i lepotu ili nešto drugo.

Donosimo vam nekoliko preporuka sjajnih uređaje za opremanje novog domaćinstva, uz koje ćete sve poslove u vašem novom domu obavljati lakše i brže.

Mali kućni aparati bez kojih se ne može zamisliti nijedan dom

Bilo da imate kuću i stan, svaki prostor zahteva redovno održavanje kako biste u svom domu obezbedili čisto i zdravo okruženje za život i rad članova svoje porodice.

Zato kvalitetni usisivači, aparati za čišćenje prozora, čistači podova, paročistači, prečišćivači vazduha kao i druga oprema za održavanje čistoće i higijene prostora treba da budu sastavni deo svakog doma.

Zahvaljujući njima lako ćete se izboriti sa tim da podovi, prozori i vazduh u vašem domu budu baš onakvi kakve želite. Opremite se najboljim saveznicima za čistoću vašeg stana i kuće i uživajte u lakom održavanju uz ove praktične i kvalitetne uređaje. ePonuda vam nudi sjajan izbor uređaja za vaš novi dom – pogledajte šta vas sve čeka, uporedite cene i pronađite odgovarajuće modele aparata koji će savršeno upotpuniti vaš novi životni kutak.

Kuhinjski aparati za vaše ukusne specijalitete

Nema ništa lepše od toga da u svojoj kuhinji imate odlične aparate sa kojima će priprema svih omiljenih specijaliteta biti efikasna i laka.

Bilo da su u pitanju veći ili manji prostori, ovi kuhinjski pomagači su nešto bez čega se ne mogu zamisliti mnogi ukusni obroci i poslastice koje pravite. Sekač za jaja, mesoreznice, mašina za mlevenje mesa, paradajza, pomfrit secko, mlin za mlevenje oraha i drugih sličnih koštunjavih plodova, presa za biskvite, aparat za sporo kuvanje, kao i onaj za sušenje hrane i voća, aparat za mafine i mnogo toga još.

Takođe, tu su i brojni dodaci uz koje će organizacija vaše kuhinje biti savršena – stoni ili zidni držač za ubruse, čiviluk za kutlače i drugi pribor, kutije za različite sastojke i slično. Njihovim postavljanjem i ugradnjom možete namestiti da vam sve bude zgodno za uzimanje, na dohvat ruke, a tako i vaše snalaženje u novoj kuhinji lakše i jednostavnije.

Kod kuhinje ćemo za kraj spomenuti i aparate za vakuumiranje, kao i kese i kutije za vakuumiranje, koje će vam pomoći da odlaganje namirnica i zimnice bude lako i po higijenskim standardima kako bi one sačuvale svoje hranljive sastojke.

Uređaji za održavanje garderobe, negu i lepotu

Da li možete da zamislite da nemate peglu i odgovarajuću dasku za peglanje u svom novom stanu ili kući? Teško da i jedan jedini dan može da prođe bez ovih dodataka sa kojima naša garderoba izgleda uredno i lepo.

Pored toga, tu su i različiti sitniji uređaji koje treba da ima svaki dom. Neki od njih su npr. aparat za uklanjanje fleka i trimer za džempere – oni će vam pomoći da se otarasite mrlja na garderobi, kao i sićušnih vlakana koja mogu narušiti izgled vaših omiljenih pletenih komada odeće.

Kada su u pitanju nega, lepota i lična higijena, takođe postoje brojni uređaji sa kojima je redovno negovanje tela i lica lakše i jeftinije, jer ga obavljate u svom domu, onda kada vama odgovara, bez potrebe da stalno zakazujete tretmane u različitim salonima – naravno da će za neke tretmane to biti potrebno jer ne možemo sve kod kuće sami da uradimo, ali svakako možemo svoju redovnu negu učiniti boljom.

Tu će vam od pomoći mogu biti epilatori, setovi za čišćenje lica, različiti aparati za negovanje kože, masažeri za lice, telo, pedikir i manikir setovi, vage za merenje telesne težine, fenovi i prese za kosu, električne četkice za zube i još toliko toga.

Opremite svoj novi dom najboljim aparatima u skladu sa svojim potrebama

Bilo da vam je potreban neki od uređaja za kuhinju, kupatilo, ličnu negu ili održavanje garderobe, pogledajte koji sve kućni aparati mogu upotpuniti vaš dom i učiniti ga vašim malim carstvom ugodnog i prijatnog života.

Odlučite se za kvalitetne uređaje koji će vama i vašoj porodici pružiti komfor i lakoću funkcionisanja, bilo da ste u kuhinji, kupatilu ili bilo kojoj drugoj prostoriji svog novog doma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *