Modni bum – jednodelni ženski kupaći kostimi

Prethodno leto izazvalo je veliki modni bum. Poznate ličnosti su na različite načine htele da pokažu svoja seksi tela, pa su im u tome mnogo pomogli i različiti modeli kupaćih kostima.

Monokini ili bolje reći jednodelni kupaći kostimi doživeli su prethodnog leta veliki povratak, ali treba napomenuti da su jednodelni kupaći kostimi uvek u modi. Svaka žena bi trebalo u svom ormaru da ima jedan ovakav kostim.

Verujemo da i sledeće leto neće proći bez jednodelnih kupaćih kostima, to je sigurno. Na društvenim mrežama sve je više slika poznatih dama koje zadaju modne zadatke. Inspiracije modnim kreatorima upravo se nalaze na društvenim mrežama, a bez obzira da li letovanje planirate na nekom luksuznom mestu i egzotičnoj plaži ili na nekoj skromnijoj destinaciji, sigurni smo da će se vaš jednodelni kupaći kostim uklopiti u svaki ambijent. Ukoliko razmišljate o destinaciji za sledeće leto mi vam predlažemo letovanje u Turskoj – Alanja, Kušadasi, Kemer… Turska je ponovo aktuelna, a kvalitet ponude i cene čine je veoma poželjnom destinacijom.

Prethodno modno leto pamtiće se po monokini modelima, a minijaturni bikini zamenjeni su elegantnim jednodelnim ženskim kupaćim kostimima.

Šta je to po čemu su jednodelni kupaći kostimi posebni?

Ženstveni i zabavni, retro i moderni, elegantni i posebni, upravo tako bi se mogli opisati monokini ženski kupaći kostimi. Kada je stil u pitanju, brojni su modeli, pa se tako mogu u prodaji naći jednodelni kupaći kostimi sa dubokim V izrezom. Takođe, moguće je uzeti model kojima trake za vezivanje, a modela je mnogo i sigurno se može pronaći model za svačiji džep, ali i po želji svake dame.

Nekako se dame najviše brinu da li će pronaći idealan bikini. Da ne prekrije previše, da ne otkrije previše, da dobiju što bolji ten, da ne izgore na suncu i mnošto je drugih razloga zbog kojih pripreme za odmor ne mogu da proteknu mirno. U trci i jurnjavi treba osmisliti sve i kupiti tačno sve što je potrebno za put. Mnoge devojke znaju da posebnu priču predstavlja pakovanje i da uvek fali još malo mesta da bi se kofer zatvorio. I to je tako tipično ženska priča.

Ženski koferi – priča za sebe

Nikada ne ponesemo mnogo stvari, nikada ne planiramo da spakujemo ceo ormar, ali nam uvek zafali mesta i uvek moramo nečega da se odreknemo. Ali to je valjda ženska priroda, baš kao što nikada nemamo šta da obučemo.

Međutim, da ne biste se unapred stresirale kako ćete zatvoriti kofer, koliko ćete prtljaga imati i da li ćete se za putovanje pripremiti na vreme, mi vam predlažemo nekoliko praktičnih uputstava kako se za odmor brzo i efikasno pripremiti.

Prvo je potrebno naći pravo i odabrano društvo za putovanje.

Drugo, u kupovinu stvari za putovanje nikako ne krećite bez prethodno pripremljenog spiska.

Treće, nemojte kupovati kozmetiku i garderobu samo zato što je na sniženju, ako vam nije neophodna u tom trenutku. Ako kupite nešto neplanirano, isto će se tako neplanirano naći i u vašem koferu.

Četvrto, počnite sa pakovanjem nekoliko dana ranije, jer kada shvatite da vam nedostaje mesta umesto što ćete dodavati nepotrebne stvari počećete polako da izbacujete stvari iz kofera kako biste upravo poneli samo neophodnu garderobu.

Peto i poslednje ili bolje reći najvažnije – ne preterujte. Sve što ne ponesete, a baš vam zatreba uvek možete kupiti na moru, zato se ne mučite da baš ceo ormar ponesete na odmor, jer smo sigurni da osim kupaćeg, peškira i još nekih stvarčica i dobro raspoloženja ništa vam drugo neće ni biti potrebno za idealno letovanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *