Restorani na otvorenom za ceremoniju venčanja

Zadnjih godina posebno postaju popularni restorani za proslavu venčanja na otvorenom. 

U prigradskim naseljima ili seoskom ambijentu ovakvi restorani imaju pogled na borove šume, jezerca i reke. Takođe, originalni su i restorani koji se nalaze na krovu, uzvišenjima ili rekreativnim centrima gde se možete diviti izuzetnim pejzažima i vaš opštinski brak zaključiti pod ukrašenom krošnjom drveta ili vedrim nebom.  

Svadbena gozba u prirodi 

Modernizovani restorani danas pružaju mnoge mogućnosti za nezaboravne proslave. Događaji na otvorenom mogu biti pun pogodak za ljude uzbudljivog duha. Odskog od tradicionalnog i klasičnog, svež vazduh, vetar u kosi, šarm seoske romantike biće zasigurno idelna ideja za luksuznu i originalnu gozbu na venčanju. Ukoliko je isplaniran švedski sto, restorani najčešće pružaju jelovnik koji je lagan i bez upotrebe suvišnih masti, dakle, razne salate, hladne i tople grickalice, pekarski proizvodi. Torte i slatkiše ovakvi restorani nude na bazi svežeg voća kako bi se prilikom vrućine izbeglo topljenje čokolade. Nezaobilazna poslastica ovakvog ambijenta su sladoled i voćne salate. I ne samo da se uz pomoć njih možete rashladiti već i uz mnoge bezalkoholne napitke kao što su limunada, kvas, voda sa dodatkom aromatičnog bilja, kokteli. Od alkoholnih pića restorani na otvorenom preferiraju piramide šampanjca, viski, rum, votku i vino. Ako pak niste zainteresovani za švedski sto, sa upravom restorana možete dogovoriti posluživanje jela na okruglim stolovima, kako sveže prženog, začinjenog mesa, tako i jela od povrća. Elitni restorani pružaju ponudu selekcije pomoću koje gost vrši odabir između tri glavna jela. 

Venčanje u rekreativnim centrima 

Restorani u okviru Spa Hotela mogu biti idealna opcija ne samo za proslavu venčanja već i za opuštanje, smeštaj mladenaca i drugih gostiju u luksuznim sobama. Ovakvi centri najčešće se nalaze izvan grada, u ekološkom okruženju sa drvenim verandama i prelepim parkovima, bazenima, fontanama, pa se venčanje može organizovati na otvorenom, poluotvorenom ili u unutrašnjosti. Bašte i cvetni vrtovi, veštačka mini jezerca i slapovi vode, ukrašeni beli šatori ili drvene osvetljene nadstrešnice mogu biti odlični za vaše fotografisanje. Takođe, u velikom asortimanu masaža, đakuzija i upotrebe drugih ponuđenih tretmana, vaša ceremonija zasigurno biće zapamćena. 

Prednosti venčanja na otvorenom i dekor 

Tropska oaza svakako nije za svakog. Naglasak je na svežini, poletnosti, nežnosti i egzotičnosti. Za ljubitelje prirode restorani otvorenog koncepta nude mešavine svetlih boja, sočnih crvenih i narandžastih dezena. Fikusi, palme, orhideje, cvetajuće grmlje, paprat i drugo zelenilo prožimaće se sa detaljima od drveta i bambusa. Adekvatno osvetljenje i beli motivi daće notu elegancije, a miris borove šume, cveća, aromatičnog bilja i cvrkut ptica pružiće vedrinu. Ovakvi restorani otvorenog tipa najčešće se nalaze u sklopu ogromnih prostranstava, čak i nekoliko kilometara izdvojeni od gradskog naselja, pa tako put ka restoranu može voditi kroz šumu. Osim svežeg vazduha, predivnog prirodnog ambijenta, velikog parking prostora, restorani na otvorenom vam pružaju mogućnost da organizujete tematsko venčanje, da imate vatromet ili druge vatrene senzacije, puštate golubove, bacate latice biljaka i po dogovoru sa menadžerom nemate vremensko ograničenje. Možete postaviti zanimljive foto zone. Vaš plesni podijum biće svuda gde god da zakoračite, nećete morati da strepite da ćete primiti žalbe za buku. Ali, ne zaboravite na plan B. Informišite se o vremenskim uslovima na vreme jer u slučaju kiše ili jakog vetra čitavo slavlje može biti uništeno.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *