Target rančevi su najčešći izbor đaka prvaka

Svakog proleća u Srbiji se preko 65000 mališana upiše u školu. April i maj mesec su rezervisani za testiranja, sistematske preglede, razgovor sa psihologom, kao i odabir škole. Kada se sve to obavi preostaje za decu najbitniji deo, odabir školskog ranca. Odluka nije laka, pogotovo ako dete voli određenu boju, popularan lik iz crtaća ili jednostvano dezen koji mu odgovara. Treba dosta strpljenja i roditeljima i deci da dođu do užeg izbora, a onda i da donesu konačnu odluku.

Target rančevi za prvake- dobra organizacija prostora

Rančevi za prvake treba da poseduju minimum dve pregrade namenjene knjigama i sveskama A4 formata. Naime, mališani u uzrastu od 7 godina nisu spremni da sami dobro organizuju prostor i raspored pribora te im podrška starijih i te kako znači. Pregrade tu igraju ključnu ulogu jer dete kada je samo u školi, ukoliko mu je po predmetima organizovan prostor lako se snalazi. Takođe, druge pregrade može da koristi za užinu, kao i pernicu pa će bez nervoze da dočeka svaki čas. Target rančevi za prvake obično imaju tri pregrade te zadovoljavaju ovu potrebu dece.

Target rančevi za prvake su anatomski

Iako u svetu to nije standard kod nas se za prvake biraju anatomski rančevi koji podrazumevaju anatomski oblikovana leđa, mogućnost podešavanja kaiševa jer pravilno postavljen ranac podrazumeva da donji deo ranca ravno stoji u predelu izmedju kukova i struka deteta. Pojedini modeli imaju dva nivoa podešavanja, koji pored kaiševa podrazumeva i podešavanje visine leđa što je jako značajno za prvake i njihova nejaka leđa.


Target rančevi za prvake teže ispod jednog kilograma

Prosečna težina ranca sa knjigama učenika nižih razreda iznosi oko 6kg, te je važno da sam ranac bude što lakši. Zato je savet da prve dve godine dete ima pomoć prilikom odlaska i povratka iz škole. Svi Target rančevi su lakši od jednog kilograma, a postoje i modeli koji teže oko 700gr. Naravno, oni zadovoljavaju sve ostale kriterijume koje jedan ranac za prvake treba da ima. Ukoliko je put do škole dugačak, a dete samostalno putuje možda treba razmisliti i o rančevima na točkiće.

Target rančevi na točkiće su odlično za školu ali i za putovanje

Za sve one mališane kojima škola nije tako blizu savet je da koriste rančeve na točkiće. Uglavnom su veći od klasičnih rančeva i teži, te dobro treba razmisliti o njihovoj upotrebi. Oni nisu namenjeni nošenju na ramenima iako Target brend ima rančeve na točkiće koji imaju i anatomska leđa. Ono što je bitno, pojedini modeli Target rančeva na točkiće imaju 360C rotirajuće točkove što mališanima olakšava njihovo korišćenje. Cena im je uglavnom veća od anatomskih rančeva, koji su u sličnom rangu sa konkurentskim brendovima.
Koliko god da su odrasli naklonjeni jednom brendu rančeva, imajte na umu da dete treba da izabere ono što se njemu najviše dopada. Predlog je da Vi izaberete tri ili četiri ranca koja vama po ceni i kvalitetu odgovaraju a zatim prepustite detetu da odabere neki od njih.
Ukoliko ste u Beogradu, posetite prodavnicu Zavrzlama, koja nudi vrednost više svakom svom kupcu, a iskusni prodavci ističu prednosti svakog od odabranih modela. Nije problem ukoiliko ste iz bilo kog dela Srbije, jer Zavrzlama ima i svoj online shop www.decjisajt.rs koji svake godine nudi preko 400 modela rančeva za prvake. Savet je da se udobno smestite, sipate omiljeno piće i natenane sa vašim đakom odaberete neki od modela.
Srećan polazak u školu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *