Od ideje do realizacije nezaboravnog venčanja

sala za svadbe

Gotovo svim budućim mladencima pravu poteškoću predstavlja detaljna organizacija svadbenog slavlja. Prvi i osnovni model odnosno važna smernica tiče se odabira samog prostora, zatim muzike, hrane i dekoracije. Uz sve navedeno sledi dodatno kićenje i samo udešavanje mladenaca poput kupovine venčanice i mladoženjinog odela. Mnogima ovakva organizacija deluje iscrpno, što nije uvek slučaj ukoliko sa pripremama počnete na vreme uz detaljnu saglasnost onogo što je zaista neophodno. U svemu budite skromni i umereni sa stavom koji će oslikavati dobro raspoloženje. Potrudite se da stvorite najlepše momente na lepim fotografijama i video snimcima, iskoristite slobodno vreme za razgledanje uređenih sala i prelepe dekoracije. 

Sale za svadbe sa svečanom dekoracijom

Osnovna stavka od koje potiče detaljno opremanje i samo uređenje svadbenog veselja, tiče se odabira sale za svadbe, odnosno unapred definisanog broja zvanica. U odnosu na brojnost gostiju odaberite salu za svadbu, koja prema zahtevima dekoracije ipak mora biti lepo uređena. 

Najvažnija je čistoća samog ambijenta sa dovoljno slobodnog prostora odnosno podijumom za igru veselih gostiju. Dalje sledi organizacija sedenja koja veoma lepo deluje sa kombinacijom banket stolova. Svaka sala za venčanja u svom sastavu nudi važne korake organizacije venčanja, dekoraciju ambijenta, fotografisanje mladenaca i ponuđenu listu muzičkih izvođača. 

Još jedna važna stavka kod odabira svečanih sala, usmerena je na meni odnosno raznovrsnost hrane i način serviranja. Povedite računa o načinu služenja, brojnosti konobara i dovoljnoj količini pića za sve zvanice. 

Opredelite se za dekoraciju prirodnim cvećem

Dekoracija je naredna stavka kojom se većina mladenaca pozabavi, naročito sa aspekta uređenja svečanih sala i samog fotografisanja. Ukoliko ste ljubitelji prirodne dekoracije sledite odabir cvetnih mini buketa, koji će upotpuniti mladenački sto. Na stolovima gostiju možete iskoristiti nešto manje cvetne aranžmane u boji salveta. 

Birajte cvetnu dekoraciju koja je trajnija i time prenosiva, što znači da je narednog dana slavlja takođe možete iskoristiti. Igrajte se bojama koje su u prirodnim tonalitetima smirenije varijante. Eleganciju posebno ističu markantne kale u beloj boji, čija zelena stabljika razbija monotoniju. 

Kombinujte staklene perle ili svećnjake za isticanje posebe elegancije. Sa zelenom bojom nikada nećete pogrešiti, zato birajte bršljen kao osnovnu podlogu za dekoraciju mladenačkog stola. Dalje možete formirati raznobojne bukete sa ukrasnim kavezima, dekorativnim vinskim čašama ili vezenim stolnjacima. 

Pažljivo birajte raznovrsni muzički repertoar 

Pored svečanih sala za prijem gostiju, sledeća i gotovo podjednako bitna stavka predstavlja odabir muzike. Muzika je jedan od najbitnijih elemenata u organizaciji, ona daje ritam i stvara atmosferu koja spaja sve elemente u sali, koji zajedno sa dobrim repertoarom treba da dođu na svoje. Odaberite temu svadbenog veselja koja će pratiti sam početak venčanja, zatim prvi ples i krajnje dobar provod do samog kraja.

Dobar izbor benda, je pola obavljenog posla u organizovanju venčanja. Preporučujemo miks narodne i zabavne muzike, kao dobro oproban recept nezaboravnog provoda. Počnite proslavu sa nešto laganijim muzikom koja će postepeno stvoriti opuštenu i veselu atmosferu. Nakon čega će uslediti segment muzičkih želja, koje će profesionalni muzičari rado ispuniti.

uložite napor da sve faze pripreme prođu bez stresa i u opuštenom tonu. Iako organizacija zahteva puno truda, dobro raspoloženje je esencijalni sastojak za uspeh svadbenog slavlja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *