Koliko kancelarijski nameštaj utiče na ugled firme?

Kada ste kupac, sigurno ste se našli u situaciji da svesno ili ne obratite pažnju na sam ambijent prodajnog prostora ili kancelarije u kojoj rade zaposleni.

Mnoge firme vode računa o enterijeru kupovinom veoma kvalitetnog kancelarijskog nameštaja. Prosto, veoma im je važno da na taj tačin steklu imidž preduzeća koje dobro posluje. 

Takođe, mnogim poslodavcima je bitno da njegovi zaposleni rade u jednom moderno opremljenom prostoru po najnovijim standardima. Pored prefinjenog nameštaja, dosta računa se vodi i o njegovom održavanju. S tim u vezi, većina firmi zapošljava spremačice preko agencija koje povremeno dolaze kako bi prostorije u kojima rade zaposleni održale čistim.  

Za kakvu vrstu kancelarijskog nameštaja se firme najčešće odlučuju?

Mnogi poslodavci ne štede kada je kancelarijski nameštaj u pitanju. Kupuje se veoma kvalitetan nameštaj poznatih proizvođača, počev od kožnih fotelja, stolova napravljenih od punog drveta do najmodernijih računara. Generano, kompanije u Srbiji daju značaj izgledu i celokupnom ambijentu poslovnog prostora jer smatraju da će na taj način steći dobru reputaciju i podići ugled same firme na jedan viši nivo.

Koža za postizanje efekta luksuza i prefinjenosti

Svima nam je poznato koliko kožni nameštaj odiše jednom posebnom vrstom elegancije, naročito zbog efekta sjaja i prefinjenog izgleda. Reč je o najskupljoj vrsti nameštaja, pa ukoliko želite da priuštite zaposlenima ovako nešto, morate da izdvojite veću količinu novca. 

Stolice ili fotelje napravljene od ove vrste materijala su nešto što svako priželjkuje da ima u svom poslovnom okruženju. Pored vrhunskog izgleda i udobnosti, veoma su korisne i za zdravlje čoveka, pre svega zbog toga što obezbeđuju pravilno držanje kičmenog stuba, a svima nam je poznato koliko je sedenje duži vremenski period štetno za naša leđa. 

Kad ste se već odlučili da vam kancelarijski nameštaj bude uglavnom kožni, treba da znate kako na najbolji način treba da ga održavate kako bi vam trajao i po nekoliko godina. Zato važno da se dobro informišite i na vreme nabavite sva potrebna sredstva kako biste u svakom trenutku imali čist i sjajan nameštaj.

Drvo je nešto što nikada ne izlazi iz mode

Radni stolovi od drveta su najčešće zastupljeni u većini kancelarija. Drvo spada u najizdržljiviju vrstu materijala kada se radi o ovakvoj vrsti kancelarijskog nameštaja. Razlika je samo u vrsti drveta i njegovom kvalitetu. Jeftinija vrsta poput iverice ne zadovoljava ukus većine poslodavaca, pa se zbog toga najčešće izbegava.  Kada već opremate kancelariju, cilj je da vam kancelarijski nameštaj traje što duže kako ne biste nonstop trošili novac na jednu istu stvar. 

Zbog toga bi bilo bolje da se fokusirate više na sam kvalitet nego na cenu. Ukoliko niste sigurni u svoj izbor, raspitajte se kod proizvođača koji vam može preporučiti odgovarajući nameštaj u zavisnosti od njegove namene.

Nameštaj od mebla vs. hromirani nameštaj

Za nameštaj od mebla, kao i za hromirani  nameštaj je karakteristično njihovo lako održavanje. Dovoljno je da imate jednu suvu krpu i malo mlake vode kako biste ovakvu vrstu nameštaj održali čistim. Upravo iz tog razloga se mnogi poslodavci odlučuju za ovu vrstu kancelarijskog nameštaja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *