Zastava Srbije – prodaja simbola koja je stalno u porastu


Veliki je broj javnih i privatnih objekata, događaja i povoda na kojim se može videti istaknuta ili postavljena zastava Srbije. Prodaja ovog simbola naše države, tradicionalnih vrednosti, običaja i istorije, vrši se za sve delove zemlje i sveta. Najvažnije je da se odabere primerak koji je potpuno kreiran u skladu sa pravilnikom i zakonom. 

Pored toga što je značajan simbol, srpska zastava može biti i promotivni, odnosno reklamni materijal u određenim oblastima, zatim vrlo drag i bitan poklon, ali i nezaobilazan deo slavlja titula, venčanja i drugih događaja. Zbog svega toga, kada je u pitanju zastava Srbije, prodaja je u kontinuiranom porastu. 

Pravila za izradu unikatne srpske zastave

Da bi bila potpuno istovetna kao i original, odnosno dizajnersko rešenje, važno je da se prilikom izrade zastave poštuju određena pravila i zakonske procedure. Naime, razlikuju se dva osnovna tipa: zastava državnosti i narodna. Prvi tip ima tri boje, i to su crvena, plava i bela respektivno u horizontalnom redosledu, kao i grb koji je pozicioniran bliže prostoru za jarbol, posmatrano u odnosu na dužinu zastave za 1/7 prostora. 

Sa druge strane, narodna zastava ima tri navedene boje u istom položaju, bez grba. Kada se bira zastava Srbije prodaja je obezbedila raznovrsne dimenzije i mogućnosti za njihovo postavljanje. Prvenstveno je najvažnije da bude ispoštovana razmera, tačnije odnos dužine i širine, koji mora biti 3:2. Današnja zastava Republike Srbije usvojena je pre više od decenije, odnosno 11. novembra 2010. godine. 

Dostupne varijante i vrste zastave Republike Srbije

Ukoliko se analizira zastava Srbije prodaja je danas u znatnom porastu. Razlog tome je i dostupan širok asortiman u klasičnoj i onlajn ponudi, uz efikasnu isporuku na željenu adresu, ili ogroman izbor direktno u prodavnicama. Veliki broj modernih štamparija, stvaralaca reklamnog materijala i dizajnerskih delatnosti, kao novinu biznisa uvela je i to da je moguće da se kreira kvalitetna zastava Srbije. Prodaja je uvek na visokom nivou, jer se ovaj simbol naše zemlje može videti na velikom broju slavlja, događaja i ispred objekata. Pored toga, rasprostranjene su i različite vrste zastave, pa tako danas postoje: klasične varijante koje se postavljaju na jarbol, zatim zastave sa većim postoljem ili stoni modeli, namenjene automobilima, navijačke zastave, kao i mnoge druge. 

Uz to, raznolikost dimenzija koje variraju od ne više od 10 centimetara dužine, do čak kombinacije od 200×100 centimetara, čine da svaki kupac može da pronađe traženi tip za svoje ili potrebe biznisa, konkretnog događaja ili darivanja. Sve češće su zastave uz tradicionalnu hranu, piće i druge simbole naše države, unikatan poklon koji se šalje ili nosi u inostranstvo. Kada je u pitanju zastava Srbije prodaja obuhvata varijante od poliestera, platna, ali i sa ručnim vezom, „resama“ sa strane i mnogo toga drugog, u skladu sa zakonskom regulativom.

Simboli naše države poštuju se u svim prilikama i povodima, a način su i razlikovanja na velikom broju događaja, kao što su sportske ili kulturne manifestacije. Kada se bira zastava Srbije, prodaja je dostigla neverovatne nivoe, zahvaljujući bogatoj ponudi i uvek visokom stepenu tražnje. Ne samo da se kupuju radi sopstvenih slavlja, već su često i prikladan poklon, simbolišući tradiciju, domaće običaje i kulturno-istorijske tekovine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *