Kako negovati kosu tokom leta?

Kérastase već 50 godina suvereno vlada tržištem proizvoda za negu kose. Za taj status nisu zaslužni samo francusko poreklo i ekskluzivnost koju ono donosi. Fantastični rezultati su ono što je ovaj brend izdvojilo i učinilo nezaobilaznim saveznikom svake žene u pohodu na zdravu, jaku i negovanu kosu. U toj borbi se Kérastase šampon pokazao nezamenjivim, sa svojom jedinstvenom formulom i termoaktivacijom koja svako tuširanje pretvara u spa iskustvo. 

Za Kérastase šampon vredi surfovati

Za sada, Kérastase proizvodi se kod nas mogu pronaći isključivo u profesionalnim frizerskim salonima, specijalizovanim radnjama frizerske opreme i u Kérastase online prodavnicama. Kérastase online prodaja je, očekivano, u stalnoj ekspanziji u ovom periodu, ali je i jako jednostavna. U samo par klikova se može pronaći svaki proizvod, zajedno sa detaljnim objašnjenjem njegovog delovanja i listom svih sastojaka koji su namenjeni specijalnoj nezi kojoj je namenjen. Ovo može izgledati kao previše posla za jedan „običan“ šampon, ali u ovom proizvodu nema ničeg običnog. Kérastase šampon je odličan svakodnevni tretman nakon koga će kosa biti meka i poslušna, ali i početni korak sveobuhvatne nege, ukoliko se koristi pre hranjivih ulja i maski. U Kérastase online kutcima se mogu pronaći kompletne linije proizvoda, samo šampon ili pokon set, koji će oduševiti svaku damu koja uživa u luksuznoj nezi kose. 

Šta čini Kérastase šampon… Kérastase šamponom?

Inovativna formula. Naime, za razliku od komercijalnih šampona koji svojom gustom teksturom otežavaju dlaku i zatvaraju pore tako da nikakve hranjive materije ne mogu prodreti u vlas, Kérastase šampon ima blagu i vazdušastu penu koja ne ometa absorbciju ulja i jedinjenja koja se u šamponu nalaze. Bogata pena ovog šampona znači da je potrebno iskoristiti manje proizvoda kako bi se tretirala cela dužina kose, a vazdušasta formula odvaja nečistoću i višak sebuma sa površine i nežno ih ispira. Uz to, Kérastase šampon neće narušiti prirodni balans kože glave, pa se koren kose neće brže mastiti. 

Bilo kojoj konketnoj liniji proizvoda da pripada, Kérastase šampon dolazi u kombinaciji prirodnih ulja i specifičnih sastojaka koji poboljšavaju celokupni izgled kose nakon samo jednog pranja. Zahvaljujući ovakvom sastavu, ovaj proizvod ne isušuje kosu, već je hidrira i regeneriše oštećene vlasi. Kada kosi pruži dovoljno vlage, šampon će dodatno zatvoriti površinu dlake, kako bi hranjivi sastojci ostali unutra i nastavili da neguju kosu i posle pranja. Bez obzira na dubinsku negu koju pruža, Kérastase šampon ne čini kosu teškom, čemu će se naročito obradovati dame sa kovrdžama ili one sa tankom i neposlušnom kosom. Osim onog koji pruža kompletnu negu oštećenoj kosi, omiljeni šampon mnogih korisnica je i onaj namenjem farbanoj kosi. Zahvaljujući hijeluronskoj kiselini, formula ovog šampona fiksira boju, sprečava da ona izbledi ili se ispere i priža dugotrajnu zaštitu od UV zraka. 

Na kraju, termoaktivacija Kérastase šampona ih zaista izdvaja od bilo kog komercjalnog proizvoda. Ovaj sistem absorbcije omogućava sastojcima da sa toplom vodom još dublje prodru u vlasi i deluju mnogo efektnije. Samim tim, kosa je zaštićena od toplote kako tokom pranja, tako i prilikom kasnijeg stilizovanja ili običnog feniranja. 

Pored nege kose u letnjem periodu, važno je podjednaku pažnju posvetite i brizi o koži naročite ukoliko se izlažete suncu. Na koji način možete hidrirati kožu lica i tela tokom leta pročitajte u ovom tekstu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *