Zašto je Proimmuno duo pravi zaštitnik organizma u današnjem vremenu

Besprekorna zaštita imuniteta od virusa i bakterija potrebna je svakodnevno i svima, bez obzira na broj godina, izloženost uticajima i razvijene navike. Posebno u situacijama kada je imunitet oslabljen, a virusi i bakterije uporne, još je značajnije pronaći moćnog činioca zdravlja, a to može biti baš Proimmuno duo. 

Kada se biraju preparati koji su delotvorni za unapređivanje imunog odgovora, kao i stvaranje otpornosti i čvrstoće organizma u vremenu učestalih prehlada i upala, prednost se daje proverenim, isključivo kvalitetnim i preparatima koje preporučuju iskusni lekari. Blagotvorno dejstvo kombinacije vitamina, minerala i drugih korisnih sastojaka potrebni su organizmu, zbog čega u slučaju nedovoljnog unosa kroz ishranu, Proimmuno duo može biti moćan partner za jak imunitet.

Upotreba sa lakoćom, osećajem zadovoljstva i izvorom zdravlja

Svakom organizmu je potrebna optimalna doza vitamina, minerala i drugih korisnih sastojaka koja će biti saveznik u borbi sa prehladama, virusima, gripom i mnogim srodnim uticajima. Proverene preparate karakteriše ne samo optimum, već i maksimum u pogledu kvaliteta, strukture i izobilja korisnih materija. Proimmuno duo obogaćen je vitaminom B1, C, zatim D3 i E, kao i beta-karotenom, selenom, cinkom i čudotvornim propolisom. 

Magični benefiti korisnih materija obogaćeni su prirodnim i organskim strukturama, na bazi proverenih procedura izrade i dobijanja kombinacije pravog izvora zdravlja organizma. Kada je u pitanju Proimmuno duo, radi se o laboratorijski ispitanom proizvodu, koji ne sadrži veštačke zaslađivače, šećer, GMO, konzervanse i boje, već je potpuno prirodan, testiran i potvrđen sertifikatom ISO standardizacije. 

Kombinacija sjajnih dejstava za zdrav i osnažen organizam

Proimmuno duo kapsule sastoje se od velikog broja korisnih sastojaka, a posebno dominira 500 miligrama vitamina C i 4.000 jedinica vitamina D, što respektivno menja 8 pomorandži i 100 jaja u jednoj dozi. Pored toga, prisustvo cinka od 25 miligrama u konzumaciji tablete identično je unosu od 550 grama govedine, a B1 tiamin zamenjuje 87 litara mleka. Zahvaljujući poznavanju struke, ekspertski tim razvio je proizvod koji je pravi izvor zdravlja za brzo vidljive rezultate. Kompleks vitamina i minerala ima veliku ulogu u zaštiti tela od uticaja iz okruženja, bilo da su u pitanju virusi i bakterije, ili zagađivači iz vazduha, hrane, vode i drugih proizvoda kojima se organizam svakodnevno izlaže. 

Proimmuno duo je dijetetski proizvod koji je značajan za preventivno delovanje i otklanjanje čak i naznaka uticaja iz okoline. Obezbeđuje maksimalan unos korisnih sastojaka kreiranih na prirodnoj bazi, a zasnovanih na naučnim istraživanjima i preporukama struke. Komponente su podeljene u dva dela kapsule – bela za jutro i crna za uveče, u okviru kojih svaka aktivna supstanca stvara snažna dejstva na imunitet uz organsko vezivanje selena i cinka. Pored toga, kvalitetni preparati namenjeni svakodnevnoj upotrebi u današnjem vremenu pandemije značajna su prevencija respiratornim i srodnim infekcijama. 

U modernom dobu učestalih prehlada i virusa potreban je snažan saveznik koji će učiniti da imunitet eliminiše sve uticaje stranih tela i materija iz okruženja. Proimmuno duo je moćan preparat u vidu kapsula dvojakog dejstva, uz koji su i jutro, čitav dan i veče zaštićeni od uticaja različitih patogena – virusa, bakterija, gljivica i brojnih supstanci. Zbog toga je veoma bitno da postane deo svakodnevnice, jer je to način da se ostane zdrav čak i u periodima kada vladaju uporne infekcije. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *