Savršeni pokloni za sigurne i odvažne žene

poklon za dan zaljubljenih

Ponestaje ideja, a poklon je potreban? I to ne bilo kakav, već poklon koji će savršeno pristajati osobi kojoj se namenjuje? Istina je da se u ovakvim sitaucijama svi pomalo zamisle i zabrinu, posebno ako biraju poklon za ženu koja uvek stabilno i čvrsto stoji na svojim nogama, koja je moderna, žena 21. veka, odvažna i smela. 

Međutim, u ovakvim situacijama bi trebalo da znate jednu bitnu stvar, a to je da se takve osobe uvek najviše obraduju sitnicama, nekim personalizovanim poklonima, pa je u stvari bitno da budete više kreativni, nego da tumarate po radnjama. Ali, kada je potreban konkretan poklon, onda evo nekoliko predloga.

YSL Libre parfem

Za razliku od muškaraca, kod žena parfem nije uvek odličan poklon, koliko god se uvek obradovale njemu. Ono što pravi razliku jeste to da je teško usaglasiti nečiji stil i ukus sa odabirom parfema. Međutim, Libre parfem je ovde sa ozbiljnim razlogom, jer se radi o parfemu koji je u isto vreme za osetljivu, nežnu i smelu, odvažnu ženu koja „drži konce u svojim rukama“. 

Ovo je parfem orijentalnog mirisa, pa je to već dobar trag kojim treba krenuti, jer će sigurno odgovarati ženskoj osobi koja voli takve mirisne note. Gornje note koje otvaraju parfem su prilično osvežavajuće, jer YSL Libre spaja mandarinu, lavandu, crnu ribizlu i petit grain. Srednje note podstiču zavodljivost, tu su jasmin, lavanda i cvet narandže, dok suštinu parfema daju donje note – vanila, mošus, kedar i ambergris. Ako želite luksuzan poklon koji odgovara karakteru smele i jake žene, onda je parfem YSL Libre zaista pametan izbor. 

Perfektni crveni ruž

Nemojte pomisliti da je ovo lak izbor, jer ne, ne postoji samo jedna crvena boja, postoji mali milion njenih nijansi. I kako pronaći onu koja je perfektna? Crveni ruž je od svog postanka deo makeup-a odvažnih, smelih i energičnih žena. Zato je kao poklon uvek dobrodošao. Ono što će vam u toku njegove kupovine biti potrebno jesu stručni saveti onih koji se bave samom prodajom, pa ćete na taj način pronaći najbolju nijansu i onu koja će pristajati tenu osobe kojoj poklon pripremate. 

Biznis planer

Na samom početku smo spomenuli kako se jake i nezavisne žene najčešće najviše obraduju sitnicama i kreativnim poklonima, tako da i treba imati i malo talenta u ovom zadatku. To važi i za poklone koji su praktični, pa kada nemate ideju kako da budete kreativni ili šta biste drugačije nego ranije mogli da poklonite, onda budite praktični. Jedna od uvek potrebnih stvari svim poslovnim ženama jesu biznis i druge vrste planera. Danas ih možete pronaći u najrazličitijim dezenima, bojama, sa brojnim dodacima, a usput se mogu i personalizovati, tako da postaje jako dragocen i lep poklon.

Spa vikend

I za kraj, jedan predlog za odmor. Svima je potreban, a posebno onima koji se mnogo daju za svoj posao, porodicu i prijatelje. Zato eto predloga da umesto brojnih poklona koji podrazumevaju ukrasne kese, papir i mašne, kupite jedan vaučer na kojem će pisati adresa na kojoj čekaju relaksacija i uživanje. Spa dan, spa vikend, masaža, relaks tretmani, sve su to savršeni pokloni za odvažne i savremene žene. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *